TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

Inici > Actualitat > Actualitat

Notícies

Tot a punt per una nova edició de les Jornades R+D+I a Vic

Vic acollirà la setena edició de les Jornades R+D+I Tic Salut i Social el pròxim dijous 28 de setembre. La trobada tindrà lloc a l'Aula Magna de la Universitat de Vic on al llarg de tot un matí es faran diverses conferències i taules rodones per parlar de la influència que té la sensòrica sobre les persones i que comptarà amb un recull d'experiències institucionals i empresarials dels diferents usos i funcionalitats que proporciona la sensòrica al domicili, als espais públics o al medi ambient.

Totes les notícies

Agenda

19 octubre

SNOMED CT Expo 2017

Lloc: Crowne Plaza (Hodžovo námestie 568/2, 816 25 Bratislava, Eslovaquia)

20 octubre

European Medical Fitness Congress 2017

Lloc: Faculty of Psychology, Education and Sport Sciences of the University of Blanquerna - Ramón Llull (Barcelona).

Tota l'agenda

Flash TicSalut

"Només amb inversió en tecnologia no es produeix un canvi social"

El Sr. August Mabilón és soci de SDG Group, empresa europea especialitzada en analítica de dades. Expert en transformació organitzativa basada en les dades, que acumula una dilatada experiència dins l’àrea de la consultoria i en administració electrònica, interoperabilitat i gestió del canvi dins del sector públic. Tota aquesta activitat la compagina amb el món acadèmic impartint docència a universitats de l’àmbit estatal i internacional. 
Amb aquest background l'entrevistem per analitzar la transformació digital i de processos dels sectors salut i social, la necessitat d’adaptar-se als nou canvis que estem vivint i conèixer cap a on es projecta el rumb dels pròxims anys.

 

Anar a Flash TicSalut

Xarxes socials