TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

Inici > Actualitat > Actualitat

Notícies

La jornada Infoday H2020 organitzada per TIC Salut Social apropa la metodologia per superar amb èxit una proposta H2020

La jornada ha servit per constatar que, si bé no existeix una fórmula matemàtica per superar amb èxit la presentació d'una proposta Horizon 2020, segons els Punts Nacionals de Contacte i la resta de ponents amb experiència en la redacció i presentació de propostes, sí que existeix una metodologia que cal seguir amb detall per incrementar notablement el percentatge d'èxit en l'obtenció de finançament europeu.

La Fundació TIC Salut Social participa en la redacció d'un article pel Journal of biomedical informatics

La Fundació TIC salut Social ha participat en la redacció de l’article “Definition of a SNOMED CT pathology subset and microglossary, based on 1.17 million biological samples from the Catalan Pathology Registry”, publicat a la revista "Journal of biomedical informatics” en l’edició de Febrer 2018, Volum 78. La redacció de l’article ha estat liderada pel Pla director d’Oncologia de Catalunya, i la Fundació TIC Salut Social hi ha participat a través de l’Oficina d’Estàndards i Interoperabilitat.

Totes les notícies

Agenda

11 maig

JORNADA HELLO WORLD!

Lloc: Parc TecnoCampus 1 Mataró-Maresme Av. Ernest Lluch, 32 | Mataró

Tota l'agenda

Flash TicSalut

"Ens trobem en un canvi de paradigma que accelerarà l’autogestió de la informació i millorarà el contacte metge-pacient"

A finals de febrer, la ciutat de Barcelona va acollir la 13a edició del Mobile World Congress, la primera amb Carlos Grau al capdavant de la Fundació Mobile World Capital Barcelona. Hem volgut conversar amb ell per conèixer quin serà l'impacte que s'albira amb la irrupció de tecnologies com el 5G i quins són els reptes que hauran d'afrontar els sectors salut i social per aterrar-los.

Anar a Flash TicSalut

Xarxes socials