TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

Inici > Actualitat > Actualitat

Notícies

Catalunya lloc de referència: TicSalut, AQuAS i HUBc premiats com a "reference site"

Catalunya ha estat reconeguda amb el premi “Reference site” de quatre estrelles, atorgat per l’Associació Europea d’Innovació en Envelliment Actiu i Saludable (European Innovation Partnership on Active & Healthy Ageing-EIPonAHA) de la Comissió Europea, com una de les regions europees més dinàmiques i capdavanteres en nombre i qualitat d’iniciatives, inversió, i resultats en la provisió i implantació de solucions innovadores per resoldre problemes d’atenció i salut a persones grans, pacients crònics i d'altres grups de pacients de risc.

L’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), sota el mandat del Departament de Salut, ha coordinat i representat el Reference site tot compartint el lideratge amb la Fundació TicSalut i el Health Universitat de Barcelona Campus (HUBc).  

Publicada recomanació sobre la informació mínima que ha de tenir el full quirúrgic

Des del Diccionari clínic per iSalut s'ha publicat una recomanació d'informació mínima que ha de tenir el full quirúrgic per tal de poder codificar el procediment realitzat amb la classificació CIM-10-MC-SCP.

Totes les notícies

Agenda

8 març

Public Clinical LOINC Workshop and Committee Meeting

Lloc: Healthcare Transformation Lab (Creek Plaza Building). 5022 S. State Street Murray, UT 84107

24 març

Workshop TIC, Terminologia i Salut

Lloc: Campus del Poblenou, Àrea Tallers - Aula d'informàtica 54.003

4 abril

Biovision: The World Life Sciences Forum

Lloc: Centre de Congrès de Lyon (50 Quai Charles de Gaulle, 69463)

Tota l'agenda

Flash TicSalut

Dr. Zsolt Unoka: "m-RESIST will become a step forward in improving and optimizing the clinical decision process"

La setmana passada (6-8 de Febrer) va celebrar-se la 5ª Assemblea General del projecte europeu m-Resist a Budapest (Hongria). L’objectiu d’aquesta trobada va ser avaluar l’estat actual del projecte, i definir l’agenda de l’últim any del mateix, tot establint les bases que permetran consolidar resultats i construir la versió final de la plataforma de serveis m-Resist per pacients amb esquizofrènia resistent, els seus cuidadors i els professionals sanitaris. En aquest punt, vam entrevistar al Dr. Zsolt Unoka, psiquiatra i psicoterapeuta cognitiu-conductual amb dilatada experiència en el desenvolupament, l'adaptació i les escales d'avaluació psiquiàtrica, qüestionaris i adaptació de nous mètodes psicoterapèutics, que ens va ampliar detalls sobre el projecte.

Anar a Flash TicSalut

Xarxes socials