TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

Inici > Actualitat > Actualitat

Notícies

El 85% de les apps participants a l’mConnectathon assoleixen el repte d’integrar-se al Portal AppSalut

El passat divendres 16 de juny va celebrar-se el primer mConnectathon en TIC, Salut i Social, amb l’objectiu de testar, en un entorn controlat i segur, la connectivitat i interoperabilitat amb la Plataforma de Salut Digital, en el marc del projecte del Portal AppSalut, l’aparador d’aplicacions de l’àmbit de la salut i benestar social que han passat amb èxit el procés d’acreditació. Durant les 10 hores que va durar la jornada, els participants van haver d’afrontar el repte d’integrar in situ les seves aplicacions desenvolupades prèviament amb la futura Plataforma de Salut Digital, mitjançant el codi SDK facilitat per l'organització minuts abans de l’inici.

Últims dies per apuntar-se a la jornada de SNOMED CT: experiències i nous reptes a Catalunya. La inscripció estarà oberta fins el proper 8 de Juny (inclòs).

Últims dies per apuntar-se a la jornada de SNOMED CT: experiències i nous reptes a Catalunya. La inscripció estarà oberta fins el proper 8 de Juny (inclòs).

Totes les notícies

Agenda

6 juliol

Inclusió.cat: I Congrés de l'Acció Social

Lloc: Edifici Torre dels Frares, Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (Carrer de la Laura 13, 08500 Vic)

13 juliol

9a Edició Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya 2017

Lloc: Auditori de l’Edifici Imagina-Mediapro

Tota l'agenda

Flash TicSalut

Albert Tort: "Les infermeres tenim molt a dir -i a fer- per assegurar l’accés als sistemes de salut"

Més de 8.000 infermeres de tot el món van reunir-se a Barcelona del 27 de maig a l’1 de juny, en el 25e Congrés Internacional d’Infermeria. El congrés en infermeria més important a nivell mundial va abordar temes com els recursos humans per a la salut, la cobertura sanitària universal i els Objectius de Desenvolupament Sostenible. Des del Flash TicSalut hem volgut conèixer l’impacte d’aquest congrés en el sector entrevistant a Albert Tort, president del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona i li hem preguntat sobre els principals reptes que han d’afrontar les infermeres i com es gestionarà la irrupció, cada vegada més present, de les noves tecnologies.

Anar a Flash TicSalut

Xarxes socials