TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

Inici > Actualitat > Actualitat

Notícies

La jornada Infoday H2020 organitzada per TIC Salut Social apropa la metodologia per superar amb èxit una proposta H2020

La jornada ha servit per constatar que, si bé no existeix una fórmula matemàtica per superar amb èxit la presentació d'una proposta Horizon 2020, segons els Punts Nacionals de Contacte i la resta de ponents amb experiència en la redacció i presentació de propostes, sí que existeix una metodologia que cal seguir amb detall per incrementar notablement el percentatge d'èxit en l'obtenció de finançament europeu.

Olimpíades al HIMSS18: Interoperabilitat Internacional

La iniciativa Olympic Healthcare Interoperability (OHI), desenvolupada per HIMSS amb la col·laboració d’SNOMED International (IHTSDO), pretén aprofitar-se (començant per un pilot a Tokyo 2020 que inclourà proves relatives a la identificació) de l’accés al resum internacional del pacient.

Totes les notícies

Agenda

5 març

21 març

Tota l'agenda

Flash TicSalut

“Amb la IA podrem obtenir les dades molt més ràpid i tenir ajudes al diagnòstic que disminueixen la variabilitat i ens permeten fer propostes i tractaments més acurats”.

Aquest mes entrevistem el Dr. Luis Donoso, director del Centre de Diagnòstic per la Imatge de l’Hospital Clínic de Barcelona – Universitat de Barcelona, per conversar sobre l’estat de la qüestió i les perspectives de futur en imatge mèdica digital. 

Anar a Flash TicSalut

Xarxes socials