TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

Inici > Actualitat > Actualitat

Notícies

Tot a punt per una nova edició de les Jornades R+D+I a Vic

Vic acollirà la setena edició de les Jornades R+D+I Tic Salut i Social el pròxim dijous 28 de setembre. La trobada tindrà lloc a l'Aula Magna de la Universitat de Vic on al llarg de tot un matí es faran diverses conferències i taules rodones per parlar de la influència que té la sensòrica sobre les persones i que comptarà amb un recull d'experiències institucionals i empresarials dels diferents usos i funcionalitats que proporciona la sensòrica al domicili, als espais públics o al medi ambient.

SNOMED International (IHTSDO) publica nous subconjunts d’infermeria i odontologia

Des de la web de SNOMED International (IHTSDO) s’ha comunicat el llançament en fase de producció de nous conjunts de referències dels àmbits d’odontologia i infermeria. Els arxius poden ser consultats en la versió del juliol de 2017 v1.0 en l’apartat corresponent a cada àmbit (Odontogram refset Package, Nursing Health Issues refset, Nursing Activities refset).

Totes les notícies

Agenda

15 desembre

Mapa de Tendències en TIC Salut Social 2017

Lloc: Auditori del TecnoCampus Mataró-Maresme TCM1 Planta baixa Carrer d'Ernest Lluch, 32, 08302 Mataró

Tota l'agenda

Flash TicSalut

"La CAMFiC pot aportar realisme, representativitat, massa crítica, i substància gris a les TIC"

A finals d'octubre, la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC) va nomenar al Dr. Antoni Sisó nou president de la Societat. Especialista en medicina familiar i comunitària, doctor en medicina i professor associat del departament de Medicina de la UB i tutor de MIR de Medicina Familiar, hem volgut conversar amb el nou president per conèixer la seva visió sobre el sector, les diferents iniciatives previstes a curt plaç i les sinèrgies amb l'entorn.  

Anar a Flash TicSalut

Xarxes socials