TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

Inici > Actualitat > Actualitat

Notícies

La Fundació TicSalut participa en el projecte Nextcare impulsat amb el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

Iniciat el passat mes d'octubre de 2016 té previst una durada de 4,5 anys. L’objectiu es centra en els serveis d'atenció integral per a pacients crònics, en base a:

-El desplegament regional dels serveis.

-La transferència i explotació de nous productes i serveis que generin valor de retorn per al sector de la salut Ris3Cat.

SNOMED CT Expo 2017

SNOMED International (IHTSDO) ha fet pública la data de celebració del SNOMED CT Expo 2017, que tindrà lloc els propers dies 19 i 20 d’octubre a Bratislava (Eslovàquia). Des d’avui mateix, i fins el proper 5 de maig, estarà obert el termini de presentació de pòsters per al congrés.

Totes les notícies

Agenda

25 abril

Tota l'agenda

Flash TicSalut

"El lema de l'HUVH és sempre el pacient primer: volem millorar la relació amb els pacients aprofitant les noves tecnologies"

En l'edició nº 100 del Flash TicSalut, hem volgut apropar-vos la figura de la direcció tecnològica d'un centre hospitalari, doncs reuneix moltes de les característiques que durant totes aquestes edicions hem treballat per donar veu: tecnologia, salut, sistemes d'informació, aplicacions mòbils, visió, innovació...Raquel Cánovas és la Directora de Tecnologia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i Marta Carbonell n'és la Subdirectora d'Informàtica. Ambdues, ens donen una visió de l'entorn actual català i valoren els pròxims reptes i oportunitats del sector.

Anar a Flash TicSalut

Xarxes socials