TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

Inici > Actualitat > Actualitat

Notícies

Conveni de col·laboració entre la Universitat de Vic i la Fundació TIC Salut Social

La finalitat del conveni és promoure les relacions de caràcter acadèmic, científic i professional entre ambdues institucions, així com l’intercanvi d’experiències sobre temes d’interès comú. També facilitarà la formació de pràctiques dels estudiants de la UVic-UCC mitjançant l’acolliment d’estudiants en les instal·lacions de TicSalut Social i facilitarà la realització de Treballs de Final de Grau, entre altres col·laboracions, com ara la realització de master classes i xerrades informatives sobre les tendències del sector, per part dels professionals de la Fundació TicSalut Social.

Totes les notícies

Agenda

14 setembre

XPatient Barcelona Congress 2017

Lloc: Edificio Imagina. Avenida Diagonal, 177 – 08018 Barcelona

28 setembre

7es Jornades TIC, Salut i Social 2017

Lloc: Aula Magna de la Universitat de Vic (Carrer de la Laura nº13). 08500 Vic (Barcelona)

Tota l'agenda

Flash TicSalut

"Les dones hem de conquerir espais de creació de coneixement als àmbits científic i tecnològic, esdevenint referents en innovació en salut."

El passat 31 de maig va celebrar-se a Barcelona el Women 360º Congress Edició Tecnologia i Salut, enfocat a debatre sobre com les noves tecnologies estan transformant el benestar de la dona i el sector en particular, des d'una mirada holística. La Fundació TicSalut hi va participar de la mà del seu director, el Dr. Francesc Garcia Cuyàs, a la taula d'inauguració i a la primera taula rodona, i d'Ariadna Rius, gestora de projectes de la Fundació, posant en relleu la interoperabilitat en salut. Hem volgut parlar amb la directora del Women 360º per conèixer com va sorgir aquesta iniciativa i quins reptes afronten pròximament. La Sra. Rosa Cuscó és Directora i Fundadora del Congrés Women 360º, gerent a Comunicamos 360º, editora de la revista dDermis Magazine i comunicadora en Social Media.

Anar a Flash TicSalut

Xarxes socials