TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

Inici > Actualitat > Actualitat

Notícies

Primer pas per avançar en la integració de la informació dels ciutadans a l’entorn salut i l'atenció social

El passat dimecres va tenir lloc la Sessió de presentació de la Terminologia de l’Atenció Integrada i del Projecte Intersocial a Barcelona, una jornada que va servir per posar de relleu la terminologia com a eina per a la comunicació entre persones i entre sistemes d’informació, i les TIC com a recurs per a utilitzar-la de manera òptima i eficient.

Primer pas per avançar en la integració de la informació dels ciutadans a l’entorn salut i l'atenció social

El passat dimecres va tenir lloc la Sessió de presentació de la Terminologia de l’Atenció Integrada i del Projecte Intersocial a Barcelona, una jornada que va servir per posar de relleu la terminologia com a eina per a la comunicació entre persones i entre sistemes d’informació, i les TIC com a recurs per a utilitzar-la de manera òptima i eficient.

Totes les notícies

Agenda

26 maig

Jornada Estudios de Viabilidad Tecnológica

Lloc: Sala Cibernàrium-Edificio MediaTIC (RocBoronat, 117 08018 - Barcelona)

27 maig

ICN 2017: Congreso del Consejo Internacional de Enfermeras

Lloc: Centre Convencions Internacional Barcelona (Plaça de Willy Brandt, 11-14, 08019 Barcelona)

Tota l'agenda

Flash TicSalut

"El repte en el futur és implicar encara més al pacient/ciutadà per fer d’aquesta arena de la innovació un ecosistema complert i dinàmic"

Durant els dies 3, 4 i 5 de maig va tenir lloc a Barcelona la primera edició de HEALTHIO, una aposta per reunir les darreres novetats tecnològiques de l’àmbit de la salut, situant al pacient al centre i protagonista de l’esdeveniment. Al llarg dels 3 dies, més de 3.000 visitants van apropar-se als gairebé cent expositors amb els que va comptar el congrés, van poder ser testimonis de més de 300 xerrades (a les àgores) i participar en un dels més de 25 itineraris o visites guiades creades per conèixer tots els detalls de les empreses i institucions presents a Healthio.

Organitzat per Fira de Barcelona, hem volgut entrevistar al director científic i cofundador de l'esdeveniment, Jordi Serrano.

Anar a Flash TicSalut

Xarxes socials