TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut
Inici > Actualitat > Agenda d'actes i cursos

← Tornar a llistat d'activitats

Dimecres, 21 de març de 2018

1a Sessió InDeeP: Diagnòstic per la imatge digital a Catalunya

Sessió de debat obert organitzada per la Fundació Tic Salut Social, que gira entorn l’ús i la innovació en el Diagnòstic per la Imatge Digital a Catalunya.

Lloc
Sala Burriac. TecnoCampus de Mataró.
Horari
9:00 a 14:00h

Aquesta sessió de debat s’emmarca en l’Observatori del Diagnòstic per la Imatge Digital, creat per la Fundació sota encàrrec de la Coordinació General de les TIC del Departament de Salut, amb l’objectiu d’esdevenir un espai de trobada per coneixement, experiències i models per la viabilitat de nous serveis al SISCAT. Les Sessions InDeeP (Innovació, Divulgació i Participació) consisteixen en debats oberts per la disseminació de la innovació en l’àmbit sanitari i social, mitjançant la participació d’actors rellevants del sector. 

La primera Sessió InDeeP tindrà lloc el dia 21 de Març, de 9.00h a 14.00, a la Sala Burriac del TecnoCampus (Mataró) en la que es tractaran diferents blocs temàtics sobre Innovació en Imatge Digital, Intel·ligència Artificial i Diagnòstic Predictiu, nous models i serveis de tractament de la imatge i noves eines de formació contínua per professionals. El coneixement generat sobre estat d’ús, casos d’èxit i recomanacions, revertirà en el propi sector i actors rellevants, millorant la prestació de serveis al SISCAT, i enfortint el teixit empresarial i d’innovació del sector.

Les places són limitades. En cas de voler assistir-hi, la persona de contacte és Jesus Berdún(ELIMINAR), Project Manager de la Fundació.

Compartir

21 Març 2018