TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut
Inici > Actualitat > Flash TicSalut

Flash TicSalut

Dona't d'alta al butlletí Flash TicSalut

12 de novembre del 2015

#84

Tots els números

Catalonia Smart Health Ecosystem Meeting, innovació col•laborativa en l’atenció social i l’àmbit sanitari.

El dimarts dia 10 de novembre va celebrar-se la Jornada Catalonia Smart Health Ecosystem a l’Auditori de l’edifici MediaTIC de Barcelona. Organitzada per l’European Connected Health Alliance (ECHAlliance) i la Fundació TicSalut, la jornada va plantejar-se com a un espai per construir conjuntament un pla de treball per desenvolupar i implementar solucions innovadores per a l'atenció social i l’àmbit sanitari.

Llegir més

Balanç de la participació de la Fundació TicSalut a la SNOMED CT EXPO 2015 d'Uruguai

Els passats dies 29 i 30 d’octubre es va celebrar la SNOMED CT EXPO 2015 a Montevideo, Uruguai. Aquest esdeveniment té per objectiu crear un espai d’intercanvi d’experiències de desenvolupament i ús de SNOMED CT a nivell internacional. Des de la Fundació TicSalut es va presentar el Diccionari Clínic per iSalut, projecte transversal del Departament de Salut i liderat per l’Oficina d’Estàndards i Interoperabilitat.

Llegir més

Programa “5 minuts”, espai d’intercanvi de coneixements, experiències i informació entre els professionals.

El programa “5 minuts” de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona és un servei virtual de formació i informació que permet als professionals del centre intercanviar coneixements mitjançant unes sessions breus e interactives que es fan cada setmana a través d’una plataforma de webcasting.

Llegir més

Entrevista

Dra. Christina Gan, directora de la vesant social de l'IDA (equivalent al CTTI a Singapur)

SSnet com a sistema centralitzat que permet la coordinació dels serveis socials i de salut dins el SSICT de Singapur

A finals del passat mes de setembre, una delegació del Ministeri de Desenvolupament Social i Família (MSF) de Singapur va visitar Europa per comprendre i intercanviar experiències i informació en el sector de serveis socials amb diferent governs. Durant la setmana del 17 al 24 de setembre, aprofitant la visita a Catalunya, vam tenir la oportunitat de contactar amb la Doctora Christina Gan, directora de la vesant social de l'IDA, l'equivalent a Singapur del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya (CTTI).

Llegir més