TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut
Inici > Actualitat > Flash TicSalut

Flash TicSalut

Dona't d'alta al butlletí Flash TicSalut

10 de febrer de 2016

#87

Tots els números

El projecte europeu ASSEHS publica el quadre de comandament amb la Valoració Estàndard

En la part final del projecte, ASSEHS ha publicat el quadre de comandament amb la Valoració Estàndard (Appraisal Standard Dashboard), una feina de buidatge que permet navegar pel Sistema. En aquest article ens fem ressò de la web amb els resultats.

Llegir més

Conclusions de la jornada de treball amb CIOs del SISCAT

El passat 18 de gener es va celebrar la jornada de treball dels Caps de Sistemes d’Informació (CIOs) del SISCAT (Sistema sanitari integral d'utilització pública de Catalunya) organitzada per TicSalut, amb l’objectiu d’avançar en el desplegament de la línia 10.4 del Pla de Salut 2016-2020 de manera conjunta amb els participants a la jornada. Un total de 76 participants, repartits en tres grups, van opinar i deliberar sobre aspectes com quines haurien de ser les fites a assolir al 2020 o quin hauria de ser el rol del Mapa de Tendències dels pròxims anys.

Llegir més

Valoració i millores del Butlletí Flash TicSalut

Des de TicSalut hem preparat una enquesta per conèixer el grau de satisfacció del butlletí Flash TicSalut. L'enquesta està formada per 8 preguntes i es pot respondre en menys de 5 minuts :)

Llegir més

Entrevista

Entrevista al Sr. Javier Grueso, Director de Sistemes d´Informació del Consorci Sanitari Integral

El paper del CIO en les organitzacions sanitàries és el de gestionar i ordenar un entorn canviant, amb demandes i expectatives creixents i recursos limitats

El Sr. Javier Grueso és el Director de Sistemes d´Informació del Consorci Sanitari Integral, coordinant un departament format per més de 30 professionals i va participar en el projecte d’obertura de l’Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi, gestionant les infraestructures i aplicacions informàtiques. Amb llarga trajectòria com a responsable d’àrea de projectes informàtics i a la direcció de sistemes d’informació, va ser un dels participants al taller organitzat per la Fundació TicSalut amb Caps de Sistema d’Informació del SISCAT, celebrat el dia 18 de gener i que ocupa un dels espais del Flash d’aquest mes. Un cop publicat l’informe executiu, hem volgut conèixer la seva valoració sobre la jornada i el seu punt de vista sobre l’horitzó més proper.

Llegir més

Estàndards i Interoperabilitat

Publicada una nova edició internacional de SNOMED CT

L’IHTSDO (International Health Terminology Standards Development Organisation), entitat que té la propietat de SNOMED CT i que el distribueix i gestiona, ha publicat una nova versió de l’edició internacional de la terminologia.

Llegir més

 • Darrera les càmeres de “Digital Health. People Centered Care"

  El vídeo "Digital Health. People Centered Care" ha estat el protagonista d'aquesta edició de febrer. Si t'ha agradat, pots veure els millors moments del rodatge. Les preses falses i els moments més divertits; el "making off".

 • Digital Health & Wellness Summit @ Mobile World Congress 2016

  El Digital Health & Wellness Summit @ Mobile World Congress 2016 (DHWS2016) tindrà lloc a Barcelona del 22 al 25 Febrer de 2016. 

 • Aging2.0 | Barcelona Chapter Kick-Off

  11 de febrer (18:30 a 20:00h) Trobada d'Aging2.0, una plataforma per a innovadors que treballa per a la transformació de l'experiència de l'envelliment a través de la tecnologia, la creativitat i nous models de negoci. Sanitas Residencial (C/ Tuset, 5 - 3a planta - 08006, Barcelona)

 • V Jornada de Bones Pràctiques en treball col·laboratiu

  La jornada, és una continuació de la que vam poder gaudir a finals del 2013 i s’emmarca en l’estratègia de Gestió de Coneixement de la Secretaria de Salut Pública per millorar la pràctica diària del col·lectiu de professionals de l’ASPCAT. 

 • IV Jornada de vacunes de l'AIFICC

  La jornada que es celebra el dia 4 de març de 2016 a l’Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú té l'objectiu d’aplegar professionals sanitaris que tinguin interès per les vacunes, ampliar coneixements i posar en comú experiències.

 • XIX Congreso Nacional de Informática de la Salud

  Del 8 al 10 de març a Madrid. TicSalut participarà a la taula rodona "Las TIC en coordinación entre los sistemas social y sanitario". de la mà del Dr. Òscar Solans, representant funcional de l'HC3.