TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut
Inici > Actualitat > Flash TicSalut

Flash TicSalut

Dona't d'alta al butlletí Flash TicSalut

14 de desembre, 2016

#96

Tots els números

Les apps en salut creixen un 39% el 2016

Un any més s'han fet públics els resultats de l’estudi mHealth App Developer Economics 2016. L'estudi de Research2guidance analitza, a través d'una enquesta, la situació actual i futura així com les noves tendències en salut mòbil.

Llegir més

Jornada Mapa de Tendències en TIC i Salut 2016 i 10è aniversari TicSalut

Des de TicSalut us convidem a la presentació del Mapa de Tendències en TIC i salut 2016, que se celebrarà aquest divendres 16 de desembre al Parc Tecnocampus Mataró-Maresme (Mataró).

Llegir més

Projecte PIDaaS: Pilot autenticació biomètrica aplicat en Salut

Facilitar l’accés a les dades de salut per part del ciutadà és un dels elements clau en la provisió de servis sanitaris universals i de qualitat. TicSalut participa en el Projecte PIDaaS, que té com a objectiu testejar l’accés biomètric (mostres de veu i cara) en tres àmbits diferents com son la salut, les compres on-line i l’accés a informació ciutadana.

Llegir més

La Salle-URL treballa en projectes de recerca per a la millora de la qualitat de vida i el suport a la diagnosi de malalties

La Salle-URL treballa en projectes de recerca en el sector sanitari per a millorar la qualitat de vida de les persones i com a suport a la diagnosi de malalties.

Llegir més

Entrevista

"Patients, carers and healthcare professionals should be placed at the centre of healthcare innovation and policy reforms"

Michael Strübin és director europeu per al Programa Aliança per a la Salut Personal Connectada, una organització sense ànim de lucre que treballa en col·laboració amb la salut, la tecnologia i les ciències de la vida, l'ordre públic, la investigació i grups de suport per implementar la salut personal connectada. 

Strübin s'encarrega de la divulgació, comunicació i activitats de promoció de PCHA a Europa, i supervisa la participació en projectes finançats per la UE. Abans de treballar a PCHA, Michael dirigia les activitats europees de Contínua Health Alliance i va contribuir amb d'altres associacions vinculades a les TIC i la salut i en el camp del desenvolupament social. Michael Strübin va estudiar arts liberals i ciències polítiques a universitats d'Alemanya i els Estats Units, i va obtenir el grau en M.A. en relacions internacionals a la Universitat Americana de Washington.

Llegir més

Estàndards i Interoperabilitat

TicSalut signa un acord de participació amb PCHAlliance

PCHA és una associació que s’ha creat des de CHA, mHealth Summit i HIMSS (Healthcare Information and Management Systems Society), per unir esforços en l’assoliment de la interoperabilitat de les dades personals en l’àmbit de la salut. Treballen per generar la suficient massa crítica entorn l’ús dels principals estàndards internacionals, oferint formació i publicant el marc d’interoperabilitat Continua Design Guidelines.

Llegir més