TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut
Inici > Actualitat > Flash TicSalut

Flash TicSalut

Flash TicSalut

12 d'abril de 2016

#89

Tots els números Portada #89

Coneixes la guia de cursos en eSalut?

Des de la Fundació TicSalut volem ajudar a identificar els programes formatius i les noves tendències educatives en TIC i Salut. Cursos presencials, e-Learning,  Blended Learning (b-Learning), Massive Open Online Courses (MOOC), etc. Proposa’ns nous cursos i idees per incorporar a aquesta guia interactiva i participa amb els teus comentaris i valoracions.

El Màster en Atenció Integral i Centrada en la Persona en Àmbits d'Envelliment i Discapacitat, de la Universitat de Vic, el Màster en Smart Healthcare, de la Universitat de Girona o el Curs d'Introducció a la Codificació de l'Alta Hospitalària amb la CIM-10-MC/PCS, Fundació Doctor Robert Edifici UAB-Casa Convalescència, són exemples dels darrers cursos afegits al directori eSalut de la Fundació TicSalut. 

Aquest 2016 des de TicSalut estem treballant per afegir-ne de nous. A la secció de Coneixement de la web podràs trobar-los organitzats per Format: Cursos presencials, e-Learning,  Blended Learning (b-Learning), Massive Open Online Courses (MOOC) i per Tipus: Grau, màster, màster oficial, doctorat, curs i postgrau. 

Proposa’ns nous cursos i idees per incorporar a aquesta guia interactiva i participa amb els teus comentaris i valoracions.

Compartir