TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut
Inici > Actualitat > Flash TicSalut

Flash TicSalut

Flash TicSalut

12 d'abril de 2016

#89

Tots els números Portada #89

Enquesta sobre l'estat de la mobilitat a Catalunya

L’Oficina mHealth.cat és una iniciativa en constant evolució. Per aquest motiu, s'obra l’oportunitat de conèixer la visió de l’estat de la mobilitat a Catalunya a través d’aquesta ENQUESTA. Els resultats permetran tenir en compte el punt de vista del sector a l’hora de determinar quines han de ser les línies de futur de l’oficina. 

El passat dimarts dia 15 de març va tenir lloc la I Jornada mHealth.Cat, organitzada per la Fundació TicSalut amb el suport de la Mobile World Capital Barcelona i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. La jornada va servir per establir un marc per avançar en el desplegament del Pla Mestre de Mobilitat de manera conjunta amb els sectors de Salut i Social de Catalunya, adreçant-se a tots els directors i responsables de les entitats del sector, professionals i empreses associades.

Durant la jornada, en el seu torn, el director de la Fundació TicSalut, Francesc Garcia Cuyàs va deixar palesa la voluntat "d'apropar a la ciutadania els serveis i sistemes que donin atenció a la persona". Una de les eines per fer-ho és la creació de l'Oficina mHealth.cat, que neix amb l'objectiu d'impulsar el desplegament d'aplicacions, iniciatives i projectes de mobilitat al territori, oferint recursos, eines, guies i assessorament en matèria de mHealth. 

Presentada en públic per primera vegada durant la Jornada, "l'oficina pretén apropar i fer més accessible el sistema de salut i social, tant a la ciutadania com als professionals", va explicar Carme Pratdepàdua, gestora de projectes de la Fundació TicSalut. I va afegir: "La oficina ens permetrà tenir una visió completa de com la mobilitat pot influir en la prevenció i promoció de la salut i l’atenció a les persones, així com també en el seu diagnòstic i tractament.” 

Si encara no ho has fet, et convidem a omplir l'enquesta, els resultats de la qual permetran tenir en compte el punt de vista del sector a l’hora de determinar quines han de ser les línies de futur de l’oficina. 

Compartir