TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut
Inici > Actualitat > Flash TicSalut

Flash TicSalut

Flash TicSalut

15 de setembre, 2016

#93

Tots els números Portada #93

3a edició del Màster en Cronicitat i Dependència

El proper mes d’octubre s’inicia la 3a edició del Màster Universitari en Cronicitat i Dependència (MUCD). És un màster orientat cap a la recerca i dirigit a  professionals de la infermeria, fisioteràpia, treball social i metges que vulguin accedir a un Programa de Doctorat.  

El proper mes d’octubre s’inicia la 3a edició del Màster Universitari en Cronicitat i Dependència (MUCD).

És un màster orientat cap a la recerca i dirigit a  professionals de la infermeria, fisioteràpia, treball social i metges que vulguin accedir a un Programa de Doctorat.

El Màster ofereix un programa innovador i de qualitat que proporciona una formació d’excel·lència a professionals de la salut amb la inquietud d’aprofundir en la recerca de la malaltia crònica i la dependència. Aquesta formació ha de permetre enfrontar-se als nous reptes econòmics, clínics i sociosanitaris que requereix l’atenció integral al pacient i la seva família.

És un Màster universitari realitzat juntament amb la Universitat Autònoma de Barcelona i amb la implicació d’institucions de prestigi com l’Hospital Clínic de Barcelona, el Consorci Sanitari del Maresme i la Fundació TIC Salut. Participen com a docents professionals de la salut d’acreditada experiència en recerca i experts en malalties cròniques amb reconeguda experiència científica.

Podeu visualitzar el vídeo de presentació del Màster a través del següent enllaç:

https://www.youtube.com/watch?v=iYJS7WL_AqQ

També podeu consultar tota la informació referent al Màster a la seva web o contactar amb formaciopermanent(ELIMINAR)@tecnocampus.cat a través del correu electrònic.

Compartir