TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut
Inici > Actualitat > Flash TicSalut

Flash TicSalut

Flash TicSalut

13 de febrer, 2017

#98

Tots els números Portada #98

Among Doctors, la plataforma europea per a metges, inclou ara també ofertes de treball

Among Doctors, la plataforma de treball col·laboratiu exclusiva per a metges, inclou a partir d’ara una nova funcionalitat: una secció amb ofertes de feina per a metges a diversos països. Les ofertes són publicades per institucions sanitàries, hospitals, centres d’Atenció Primària i centres de recerca de diversos països europeus. Així, els prop de 2.500 metges que formen part de la xarxa podran accedir a partir d’ara a ofertes de treball a escala internacional.

Among Doctors, la plataforma de treball col·laboratiu exclusiva per a metges, inclou a partir d’ara una nova funcionalitat: una secció amb ofertes de feina per a metges a diversos països.

La nova funcionalitat s’ha posat en marxa recentment i de moment compta ja amb un centenar d’ofertes de diferents països com el Regne Unit, l’Estat espanyol i Alemanya, entre d’altres. Els llocs de treball els publiquen Among Doctors i les institucions mèdiques que vulguin adherir-se a la plataforma. En els primers mesos, les organitzacions podran publicar ofertes de manera gratuïta, mentre que es preveu que en un futur el servei tingui un cost.

Segons Elena Barla, CEO d’Among Doctors, el portal  es converteix en una eina que “Connecta metges i institucions internacionals i ofereix noves oportunitats professionals a escala global”.

2.500 metges de més de 60 països

Among Doctors proporciona un entorn de treball segur on els metges poden obtener informació, comentar casos clínics, crear grups de treball i conectar amb experts. A més, els seus creadors destaquen que es tracta d’una plataforma “independent de la indústria farmacèutica”.

Des del seu llançament, el novembre del 2015, la plataforma ha anat creixent, amb un augment mensual de registres del 40%. Actualment ja compta amb prop de 2.500 metges de més de 60 països i més de 40 especialitats mèdiques.

Per obtenir més informació o donar-te d’alta al portal pots accedir a http://amongdoctors.com/

Compartir