TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut
Inici > Actualitat > Flash TicSalut

Flash TicSalut

Flash TicSalut

13 de febrer, 2017

#98

Tots els números Portada #98

Repte: Com poden les noves tecnologies ajudar a promocionar estils de vida saludable?

Bizkaia Open Future i Barrabés llancen un nou repte del Programa Innovació Oberta. L'Hospital Universitario Cruces busca una solució tecnològica d'Indústria 4.0 per a promocionar estils de vida saludables amb el repte: COM PODEN LES NOVES TECNOLOGIES AJUDAR PROMOCIONAR ESTILS DE VIDA SALUDABLE? Uneix-te al Repte!

L'Hospital Universitario Cruces té entre els seus objectius identificar la població amb hàbits poc saludables per millorar les seves costums i la seva futura qualitat de vida i així buscar mesures que derivin en pràctiques beneficioses per a la seva salut. El desafiament pretén, en definitiva, conscienciar la societat sobre la importància de reaccionar davant els primers símptomes i evitar que pacients amb una malaltia esdevinguin crònics ajudant-los a gestionar la seva salut i els canvis de mètodes de vida que necessitin realitzar.

Hi poden participar amb les seves solucions: emprenedors, startups, pimes i organitzacions, com universitats o centres tecnològics. La presentació de solucions es pot fer efectiva fins al 27 de febrer a bizkaia.openfuture.org i www.openfuture.org.

Uneix-te al Repte!

Compartir