TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

Inici > Actualitat > Actualitat

Notícies

Èxit de participació a les Jornades internacionals TIC Salut i Social

Un total de 450 persones s’han inscrit, finalment, a les sisenes jornades internacionals TIC Salut i Social, que avui han arrencat i que fins demà se celebren a Vic. Durant aquests dos dies, l’edifici El Sucre acull diàlegs, taules rodones i la presentació, en diversos formats, de 167 projectes i comunicacions, sempre a l’entorn del repte de l’entrada dels sectors de la salut i del benestar a la societat digital, i de l’oportunitat que aquest nou context comporta per avançar vers una medicina participativa.

AMA i IHTSDO anuncien un nou acord de col•laboració per al tractament terminològic en salut

L'American Medical Association (AMA) i IHTSDO (International Health Terminology Standards Development Organisation) han anunciat recentment un acord de col·laboració per a la coordinació del disseny i desenvolupament dels seus productes de codificació i terminologia. 

Totes les notícies

Agenda

13 desembre

SALUS – Projecte de cooperativa ciutadana de dades de salut

Lloc: mVenture BCN, Edifici Palau de Mar, Plaça de Pau Vila, 1, Zona C, 2n pis, 08039 Barcelona

14 desembre

25è aniversari del CatSalut

Lloc: Palau de Congressos de Barcelona (Av/ Reina Maria Cristina)

Tota l'agenda

Flash TicSalut

"Els pròxims grans reptes estan relacionats amb l'assoliment de les TIC, gestió del bigdata i els models de predicció".

El Sr. Steve Lieber és el president i conseller delegat de HIMSS, una organització global i sense ànim de lucre centrada en la millora de la salut a través de Tecnologia de la Informació (IT). Amb motiu del pròxim congrés HIMSS Europe World of Health IT (WoHIT) que tindrà lloc a Barcelona els propers 21 i 22 de novembre, hem volgut entrevistar-lo per conèixer la seva visió sobre el sector i el futur més pròxim.

Anar a Flash TicSalut

Xarxes socials