TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

Inici > Actualitat > Actualitat

Notícies

Seguir potenciant la connexió i l’intercanvi de dades entres salut i social; un dels pròxims reptes extrets de l'informe del Mapa de Tendències 2017

Per 10è any consecutiu, la Fundació TIC Salut Social ha presentat els resultats de l’enquesta Mapa de Tendències 2017, una enquesta que s’elabora seguint l'encàrrec del Departament de Salut amb l’objectiu de conèixer la implantació i ús de les TIC en les entitats proveïdores del Sistema Públic de Salut Català (SISCAT) i que enguany, per primera vegada, ha comptat amb els responsables dels Sistemes d’Informació de les Àrees Bàsiques de Serveis Socials.

SNOMED International (IHTSDO) publica nous subconjunts d’infermeria i odontologia

Des de la web de SNOMED International (IHTSDO) s’ha comunicat el llançament en fase de producció de nous conjunts de referències dels àmbits d’odontologia i infermeria. Els arxius poden ser consultats en la versió del juliol de 2017 v1.0 en l’apartat corresponent a cada àmbit (Odontogram refset Package, Nursing Health Issues refset, Nursing Activities refset).

Totes les notícies

Agenda

5 febrer

De la Smart City al Smart Health

Lloc: La seu de la CAMFIC

6 febrer

Infoday: Oportunitats de finançament H2020

Lloc: Edifici Salvant, C/Roc Boronat, 81-95 Barcelona

Tota l'agenda

Flash TicSalut

"El 2017 ha estat marcat per l'aposta decidida pels models de cloud i la telemonitorització"

Un any més, aprofitem l'inici d'any per recollir les impressions del nostre Director, el Dr. Francesc Garcia Cuyàs, que reflexiona sobre les principals tendències observades a l’ecosistema sanitari català en l’últim any i les que vindran aquest 2018. Enguany però, ens fem ressò d'una entrevista realitzada per HIMSS Europe, publicada recentment i que volem compartir en aquest espai. La Fundació TIC Salut Social i HIMSS Europe col·laboren des de fa anys i aquest 2018 TIC Salut Social participarà a la HIMSS Europe Conference and Health 2.0 que tindrà lloc a Sitges els dies 27-29 de maig.

Anar a Flash TicSalut

Xarxes socials