TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

Inici > Actualitat > Actualitat

Notícies

La Fundació TIC Salut Social ajuda a crear apps de salut i benestar de confiança, en la Jornada Hello World!

La Fundació TIC Salut Social, entitat del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, ha organitzat la jornada Hello World!, que ha tingut lloc aquest matí al TecnoCampus de Mataró, per presentar el seu model d’acreditació d’aplicacions mòbils dins dels entorns de la salut i social. L’objectiu és el d’orientar a desenvolupadors i professionals en l’entorn de la innovació de la mobilitat a la hora de crear apps de confiança per als professionals i per als ciutadans. 

Els més de 100 assistents han rebut assessorament sobre com crear una aplicació en salut i benestar social, com superar amb èxit el procés d’acreditació de la FTSS o què cal fer per a que la seva app sigui integrada en un sistema sanitari.

S’hi ha mostrat casos pràctics d’èxit com la integració de l’app Infermera virtual del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona en el Portal App Salut. 

La Fundació TIC Salut Social participa en la redacció d'un article pel Journal of biomedical informatics

La Fundació TIC salut Social ha participat en la redacció de l’article “Definition of a SNOMED CT pathology subset and microglossary, based on 1.17 million biological samples from the Catalan Pathology Registry”, publicat a la revista "Journal of biomedical informatics” en l’edició de Febrer 2018, Volum 78. La redacció de l’article ha estat liderada pel Pla director d’Oncologia de Catalunya, i la Fundació TIC Salut Social hi ha participat a través de l’Oficina d’Estàndards i Interoperabilitat.

Totes les notícies

Agenda

27 maig

Tota l'agenda

Flash TicSalut

“És important que els professionals de l’àmbit de la salut coneguin i utilitzin recursos públics com la UTAC, per ajudar-los a conèixer aquestes tècniques”

Entrevistem a Marc Coronas, membre de la UTAC, assessorament a usuaris, familiars, professionals, entitats i empreses, en Comunicació Augmentativa i en tecnologies de suport en general

Anar a Flash TicSalut

Xarxes socials