TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

Inici > Actualitat > Actualitat

Notícies

La Fundació TicSalut participa en el projecte Nextcare impulsat amb el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

Iniciat el passat mes d'octubre de 2016 té previst una durada de 4,5 anys. L’objectiu es centra en els serveis d'atenció integral per a pacients crònics, en base a:

-El desplegament regional dels serveis.

-La transferència i explotació de nous productes i serveis que generin valor de retorn per al sector de la salut Ris3Cat.

Publicada la 7a edició de l’extensió catalana de SNOMED CT

L’Oficina d’Estàndards i Interoperabilitat (OFSTI) de la Fundació TicSalut ha publicat la 7a versió de l’extensió catalana de SNOMED CT, de la qual destaquem:

·         Que ja inclou els resultats del projecte Intersocial i, per tant, els subconjunts definits per a representar les problemàtiques i les respostes de l’àmbit de l’atenció social.

·         I també incorpora la traducció al català dels subconjunts del Diccionari Clínic per a iSalut: prestacions, immunitzacions i variables clíniques. Els subconjunts han estat traduïts al català pel Servei de Planificació Lingüística del Departament de Salut i el TERMCAT els ha validat terminològicament.

·         Els diferents subconjunts que conté s’han actualitzat en base a les darreres versions internacionals disponibles: la INT del 31-1-2017 i la ES-ARG del 31-10-2016.

Totes les notícies

Agenda

4 abril

Biovision: The World Life Sciences Forum

Lloc: Centre de Congrès de Lyon (50 Quai Charles de Gaulle, 69463)

Tota l'agenda

Flash TicSalut

"The introduction of the new GDPR -General Data Protection Regulation- will continue to be critical to the adoption of digital health"

El passat 27 de febrer, coincidint amb la celebració del Mobile World Congress 2017 a Barcelona, va tenir lloc l'esdeveniment Digital Health and Wellness Summit, organitzat per ECHAlliance, amb el suport de TicSalut, entre d'altres entitats. En aquesta edició del Flash TicSalut hem volgut entrevistar al Sr. Bleddyn Rees, Board Director de ECHAlliance, advocat i expert en Salut Digital, qui ens aprofundeix sobre temes d'actualitat com la regularitat de la mHealth, la gestió de les dades generades pels pacients i el funcionament del marc comú com és la UE.

Anar a Flash TicSalut

Xarxes socials