TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut
Inici > Coneixement > Guia de cursos en eSalut

Guia de cursos en eSalut

← Tornar al llistat de cursos

Grau en infermeria

Universitat de Barcelona

Valoració

(0)

0 ressenyes

Lloc:
Barcelona
Inici:
16 setembre 2013
Format:
Cursos presencials
Tipus:
Grau
Crèdits:
240

Introducció

El títol de grau d'Infermeria té com a objectiu capacitar personal d'infermeria generalista, amb formació científica i actitud crítica, reflexiva i humanista per valorar, identificar, actuar i avaluar les necessitats de salut i les cures de les persones, de les famílies i de la comunitat.

En l'entorn del sistema de salut, els professionals de la infermeria comparteixen amb altres professionals les funcions de planificació, d'organització, de direcció i d'avaluació, amb la finalitat de garantir un sistema de salut adequat per al desenvolupament de les potencialitats de les persones, la promoció de la salut, la prevenció de la malaltia i les cures de les persones malaltes o incapacitades.

 

Objectius

Per tant, els estudis de grau d'Infermeria pretenen que els futurs titulats:

  • Adquireixin coneixements tant de la ciència infermera, com de les ciències de la salut, humanes i socials, per donar resposta a les necessitats i expectatives de salut de les persones, les famílies, els grups i la comunitat.
  • Desenvolupin habilitats per a l'aplicació de protocols i procediments de les cures infermeres.
  • Aconsegueixin la capacitat d'establir relacions positives amb les persones amb les quals interaccionen.
  • Adquireixin la capacitat d'actuar sobre la base de principis ètics, amb respecte pels valors i els drets de la persona, per mantenir en qualsevol situació la seva dignitat.
  • Desenvolupin el pensament crític i la pràctica reflexiva, i utilitzin la metodologia i l'evidència científica per prendre decisions de cures infermeres.