TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut
Inici > Coneixement > Guia de cursos en eSalut

Guia de cursos en eSalut

← Tornar al llistat de cursos

Màster universitari en Psicologia 2.0 i mHealth (Psicologia, Salut i Qualitat de vida)

Universitat Oberta de Catalunya

Lloc:
Barcelona
Inici:
15 octubre 2014
Durada:
1 any
Format:
Distance & Blended Learning
Tipus:
Màster oficial
Crèdits:
60

Introducció

Els professionals sanitaris i de l’àmbit social tenen la necessitat d’incorporar eines 2.0 a la seva pràctica professional. Des de una perspectiva que va més enllà dels aspectes tecnològics per centrar-se en els psicològics, socials i humans de la salut i de la malaltia. El Màster Psicologia 2.0 i mHealth permet al professional innovar tant en la seva manera de treballar com en la generació de nous projectes professionals en un sector en ple desenvolupament.

El Màster Psicologia 2.0 i mHealth (MU Psicologia,Salut i Qualitat de Vida) és un màster universitari (oficial) de 60 crèdits amb dos itineraris: professional i de recerca que permet que l’alumne assoleixi els requeriments per l’accés a un Programa de Doctorat

El Màster està dirigit a professionals sanitaris de la psicologia, infermeria, farmàcia, medicina, fisioteràpia; així com de l’àmbit social com treballadors socials, pedagogs, i educadors socials entre d’altres.

Objectius

Els objectius del Màster es que els estudiants siguin capaços tant de fer propostes d’intervenció en àmbits aplicats com de dur a terme recerca avançada en l´àmbit de la Salut 2.0 que puguin concretar-se en un Doctorat.

Així mateix i donat que àmbits com la Salut 2.0 i la mHealth son àmbits en plena expansió es treballarà específicament en el disseny i desenvolupament de projectes professionals innovadors en un àmbit que precisa de professionals amb formació universitària oficial.

Ressenyes

  1. #1

    Maria Dolores(ELIMINAR) 22/11/13 a les 10:44

    El disseny del curs dóna una visió global de les TICS en camp de la salut i obre nous camps per poder intervenir. En un moment de crisis t'ofereix la possibilitat de crear diferents estratègies d'intervenció a on el cost econòmic es podria veure reduït en alguns tipus de servei. En definitiva és incorporar una nova forma de treballar a on l'instrument ens ajuda a la comunicació i el desenvolupament dels potencials dels altres.

    Recomanaria fer-ho a professionals que estan en el món de la salut . Per tant crec que igualment el poden fer treballadors socials, psicòlegs , metges , infermers, fisioterapeutes ..Fins i tot m'atreviria a dir que també el recomanaria a professionals del camp de l'educació com mestres i pedagogs . Jo que treballo amb població discapacitada intel•lectual li veig moltes aplicacions però crec que des d'un servei hospitalari , des de centres d'atenció primària ... i fins i tot des del món educatiu es podrien veure beneficiats molts professionals així com usuaris /usuàries –pacients.

    Les eines que se t'ofereixen et obren una nova porta a ser innovador i creatiu . Et brinda la possibilitat de pensar i això sempre fa que puguis aportar visions diferents a les que tenies davant un problema així com fer propostes arriscades però fonamentades . Crec que és interessant la visió holística que t'ofereixen el disseny de les assignatures . No obstant crec que aquesta formació et permet ser atrevit i així poder avançar en el camp de la investigació dins de la salut És una oportunitat per poder investigar ja que en el món nostre està tot inventat i les TICS encara estan vistes per alguns professionals des de la negativitat per tant els professionals formats podem ser pioners en aquesta línia de treball.

Veure totes les ressenyes