TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

Inici > Estàndards i interoperabilitat > Estàndards i Interoperabilitat

L’Oficina d’Estàndards i Interoperabilitat treballa per assolir la interoperabilitat dels sistemes i agents de salut a Catalunya, centrant-se en el desenvolupament i desplegament d’estàndards de TIC per a la salut. L’Oficina és l’eina que tenen els agents del sector sanitari per fer ús d’aquests estàndards.

Formació i divulgació

Serveis de formació a través de la participació en cursos, tallers i jornades.

Terminologia

Recursos relacionats amb la interoperabilitat semàntica que pretén conservar el significat de la informació intercanviada entre sistemes.

Interoperabilitat

Apartat dedicat a la interoperabilitat dels sistemes i dispositius sanitaris utilitzant els estàndards com a eina per assolir-la.

Processos

Recursos relacionats amb la re-enginyeria i amb la identificació i quantificació de beneficis associats a la interoperabilitat: llibres, articles, experiències, eines, cursos i jornades.

Homologació

Adreçat als proveïdors de tecnologia de la informació en salut i té com objectiu assessorar-vos i acompanyar-vos en el procés d'homologació dels vostres productes.

Propers esdeveniments

No hi ha esdeveniments disponibles

Notícies

SNOMED CT Expo 2017

SNOMED International (IHTSDO) ha fet pública la data de celebració del SNOMED CT Expo 2017, que tindrà lloc els propers dies 19 i 20 d’octubre a Bratislava (Eslovàquia). Des d’avui mateix, i fins el proper 5 de maig, estarà obert el termini de presentació de pòsters per al congrés.

Llegir més sobre "SNOMED CT Expo 2017"

Contacte

Per rebre més informació sobre els serveis oferts per l’Oficina d’Estàndards i d’Interoperabilitat, podeu trucar-nos al telèfon 935 53 26 42. La nostra adreça és Parc Tecnocampus Mataró-Maresme, Torre TCM3 Planta 6, Avinguda Ernest Lluch, 32, 08302 Mataró.

eSsalut Health Level 7 Spain Aenor IHE España Continua Health Alliance