TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

Inici > Estàndards i interoperabilitat > Estàndards i Interoperabilitat

L’Oficina d’Estàndards i Interoperabilitat treballa per assolir la interoperabilitat dels sistemes i agents de salut a Catalunya, centrant-se en el desenvolupament i desplegament d’estàndards de TIC per a la salut. L’Oficina és l’eina que tenen els agents del sector sanitari per fer ús d’aquests estàndards.

Formació i divulgació

Serveis de formació a través de la participació en cursos, tallers i jornades.

Terminologia

Recursos relacionats amb la interoperabilitat semàntica que pretén conservar el significat de la informació intercanviada entre sistemes.

Interoperabilitat

Apartat dedicat a la interoperabilitat dels sistemes i dispositius sanitaris utilitzant els estàndards com a eina per assolir-la.

Processos

Recursos relacionats amb la re-enginyeria i amb la identificació i quantificació de beneficis associats a la interoperabilitat: llibres, articles, experiències, eines, cursos i jornades.

Homologació

Adreçat als proveïdors de tecnologia de la informació en salut i té com objectiu assessorar-vos i acompanyar-vos en el procés d'homologació dels vostres productes.

Propers esdeveniments

8 març

Public Clinical LOINC Workshop and Committee Meeting

Regenstrief Institute and the LOINC Committee invite you to join us for the Public Clinical LOINC Tutorial & Committee Meeting. 

We are very excited to be offering a RELMA workshop focused on Clinical LOINC!

The Introduction to LOINC tutorial and RELMA workshop will be held on Wednesday, and then on Thursday morning we will hold our domain-specific tutorials for Documents, Panels/Forms, and Radiology. Regular Committee business (all are welcome) will be held on Thursday afternoon and Friday. 

Llegir més sobre "Public Clinical LOINC Workshop and Committee Meeting"

Notícies

Publicada recomanació sobre la informació mínima que ha de tenir el full quirúrgic

Des del Diccionari clínic per iSalut s'ha publicat una recomanació d'informació mínima que ha de tenir el full quirúrgic per tal de poder codificar el procediment realitzat amb la classificació CIM-10-MC-SCP.

Llegir més sobre "Publicada recomanació sobre la informació mínima que ha de tenir el full quirúrgic"

Contacte

Per rebre més informació sobre els serveis oferts per l’Oficina d’Estàndards i d’Interoperabilitat, podeu trucar-nos al telèfon 935 53 26 42. La nostra adreça és Parc Tecnocampus Mataró-Maresme, Torre TCM3 Planta 6, Avinguda Ernest Lluch, 32, 08302 Mataró.

eSsalut Health Level 7 Spain Aenor IHE España Continua Health Alliance