TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

← Tornar a llistat de notícies

11-12-2013

Publicació dels Requeriments d'Interoperabilitat i els Criteris de Conformitat del domini d'homologació per a Sistemes d'Informació de Salut Mental (SISM)

El passat mes d’octubre es va obrir un nou domini d’homologació per a Sistemes d’Informació de Salut Mental (SISM) el qual permetrà als proveïdors en salut que ho desitgin homologar els seus sistemes d’informació de salut mental.

En el document de requeriments funcionals s’indiquen les funcionalitats que han de disposar aquests sistemes. El document de requeriments d’interoperabilitat contempla els criteris que tot SISM ha de garantir perquè sigui interoperable amb d’altres sistemes. I finalment, el document de criteris de conformitat especifica els criteris que tots els SISM han de complir per superar el procés d’homologació amb èxit.

Obtenir el certificat d’homologació de l’Oficina d’Estàndards i Interoperabilitat garanteix que el sistema, dispositiu o servei homologat compleix amb els requeriments d’interoperabilitat i fa ús d’estàndards. A més a més, aquest certificat aporta el segell de qualitat d’aquells productes homologats i reconeguts per la Fundació TicSalut.

Pel que fa al domini de Sistemes d’Informació de Salut Mental, a continuació podeu consultar tota la documentació de referència per a la homologació d’aquests tipus de sistemes.

Compartir