TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

Inici > Estàndards i interoperabilitat > Estàndards i Interoperabilitat

L’Oficina d’Estàndards i Interoperabilitat treballa per assolir la interoperabilitat dels sistemes i agents de salut a Catalunya, centrant-se en el desenvolupament i desplegament d’estàndards de TIC per a la salut. L’Oficina és l’eina que tenen els agents del sector sanitari per fer ús d’aquests estàndards.

Formació i divulgació

Serveis de formació a través de la participació en cursos, tallers i jornades.

Terminologia

Recursos relacionats amb la interoperabilitat semàntica que pretén conservar el significat de la informació intercanviada entre sistemes.

Interoperabilitat

Apartat dedicat a la interoperabilitat dels sistemes i dispositius sanitaris utilitzant els estàndards com a eina per assolir-la.

Processos

Recursos relacionats amb la re-enginyeria i amb la identificació i quantificació de beneficis associats a la interoperabilitat: llibres, articles, experiències, eines, cursos i jornades.

Homologació

Adreçat als proveïdors de tecnologia de la informació en salut i té com objectiu assessorar-vos i acompanyar-vos en el procés d'homologació dels vostres productes.

Propers esdeveniments

No hi ha esdeveniments disponibles

Notícies

La Fundació TIC Salut Social participa en la redacció d'un article pel Journal of biomedical informatics

La Fundació TIC salut Social ha participat en la redacció de l’article “Definition of a SNOMED CT pathology subset and microglossary, based on 1.17 million biological samples from the Catalan Pathology Registry”, publicat a la revista "Journal of biomedical informatics” en l’edició de Febrer 2018, Volum 78. La redacció de l’article ha estat liderada pel Pla director d’Oncologia de Catalunya, i la Fundació TIC Salut Social hi ha participat a través de l’Oficina d’Estàndards i Interoperabilitat.

Llegir més sobre "La Fundació TIC Salut Social participa en la redacció d'un article pel Journal of biomedical informatics"

Contacte

Per rebre més informació sobre els serveis oferts per l’Oficina d’Estàndards i d’Interoperabilitat, podeu trucar-nos al telèfon 935 53 26 42. La nostra adreça és Parc Tecnocampus Mataró-Maresme, Torre TCM3 Planta 6, Avinguda Ernest Lluch, 32, 08302 Mataró.

eSsalut Health Level 7 Spain Aenor IHE España Continua Health Alliance