TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

Inici > Estàndards i interoperabilitat > Estàndards i Interoperabilitat

L’Oficina d’Estàndards i Interoperabilitat treballa per assolir la interoperabilitat dels sistemes i agents de salut a Catalunya, centrant-se en el desenvolupament i desplegament d’estàndards de TIC per a la salut. L’Oficina és l’eina que tenen els agents del sector sanitari per fer ús d’aquests estàndards.

Formació i divulgació

Serveis de formació a través de la participació en cursos, tallers i jornades.

Terminologia

Recursos relacionats amb la interoperabilitat semàntica que pretén conservar el significat de la informació intercanviada entre sistemes.

Interoperabilitat

Apartat dedicat a la interoperabilitat dels sistemes i dispositius sanitaris utilitzant els estàndards com a eina per assolir-la.

Processos

Recursos relacionats amb la re-enginyeria i amb la identificació i quantificació de beneficis associats a la interoperabilitat: llibres, articles, experiències, eines, cursos i jornades.

Homologació

Adreçat als proveïdors de tecnologia de la informació en salut i té com objectiu assessorar-vos i acompanyar-vos en el procés d'homologació dels vostres productes.

Propers esdeveniments

No hi ha esdeveniments disponibles

Notícies

Olimpíades al HIMSS18: Interoperabilitat Internacional

La iniciativa Olympic Healthcare Interoperability (OHI), desenvolupada per HIMSS amb la col·laboració d’SNOMED International (IHTSDO), pretén aprofitar-se (començant per un pilot a Tokyo 2020 que inclourà proves relatives a la identificació) de l’accés al resum internacional del pacient.

Llegir més sobre "Olimpíades al HIMSS18: Interoperabilitat Internacional"

Contacte

Per rebre més informació sobre els serveis oferts per l’Oficina d’Estàndards i d’Interoperabilitat, podeu trucar-nos al telèfon 935 53 26 42. La nostra adreça és Parc Tecnocampus Mataró-Maresme, Torre TCM3 Planta 6, Avinguda Ernest Lluch, 32, 08302 Mataró.

eSsalut Health Level 7 Spain Aenor IHE España Continua Health Alliance