TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

← Tornar a llistat de notícies

12-07-2013

Sessió Tècnica de la Unió sobre el Pla de Salut de Catalunya 2011-2015 amb gairebé 100 professionals.

El Consell del sector d'Atenció Primària de la Unió va impulsar una sessió sobre el Pla de Salut de Catalunya 2011-2015, titulada El model d'atenció a la complexitat: gestió clínica de PCC i MACA, que es va realitzar el passat 11 de juliol i en el qual van participar gairebé 100 professionals de l'àmbit sanitari.

La jornada va comptar amb les intervencions d'Albert Ledesma i Carles Blay, del Programa de Prevenció i Atenció a la Cronicitat del Departament de Salut, i amb Carlos Gallego, de TicSalut.

Les intervencions d'Albert Ledesma i Carles Blay es van centrar en explicar el procediment de redisseny del Pla de Salut 2011-2015, els seus elements estratègics de canvi, així com la necessitat de disposar d'un model d'atenció a la cronicitat. Tots dos van coincidir en destacar la importància d'entendre els pacients crònics com usuaris del sistema sanitari que fan servir diversos recursos i que, per tant, s'han d'entendre de manera coordinada entre aquests recursos.

Per la seva part, Carlos Gallego, es va centrar en l'àmbit de les TIC, que va definir com un ens facilitador per desenvolupar el Pla de Salut. Gallego també va recordar que les eines més importants dins del Pla de Salut són la Història Clínica Compartida i la Carpeta Personal de Salut.

Podeu consultar les presentacions als següents enllaços.

Compartir