TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

← Tornar a llistat de notícies

15-09-2015

Publicada unes correccions en la versió 2.0.1 del projecte WiFIS

L'Oficina d'Estàndards i Interoperabilitat ha publicat unes correccions a la versió 2.0.1 del projecte WiFIS necessàries per la versió actual.

Aquestes correccions són:

  • Indicar el NIF del centre

El component PV1.3.PL.4 (tercer camp del segment PV1 “Visita del pacient”) s'ha de fer servir per indicar el NIF del centre (concretament el subcomponent HD.2). Per tant, ja no s’ha de indicar el codi del centre en aquest component (era redundant, ja que el codi del centre ja s’informa en un altre segment), i es farà servir per indicar el NIF del centre.

El subcomponent HD.1 es treu perquè no te sentit fer-lo servir (era un subcomponent opcional).

Aquesta correcció s’aplica a tots els missatges que contenen un segment PV1.

  • Afegir el camp OBR.31 en Derivació Petició Nova i Derivació Resposta Nova

S’ha afegit una segona repetició del camp OBR.31 (segment OBR “Prova a realitzar”) en el missatge de Derivació Petició Nova (OMG^O19) per poder indicar el identificador intern del procés (el qual ja apareix en altres missatges amb segment OBR).

En el cas del missatge Derivació Resposta Nova (ORG^O20), s’ha afegit les dues repeticions del camp OBR.31 del segment OBR; la primera per indicar la raó de l’estudi, i la segona per indicar el identificador intern del procés.

  • Correcció dels WSDL

S’ha afegit una línea als WSDL per poder importar el WiFIS_Comu.xsd

I s’ha eliminat dels WSDL el grup de tags que definien el WSResposta, ja que aquest ja està definit en el WiFIS_Comu.xsd.

Aquestes correccions ja están actualitzades en les definicions excels dels missatges, les plantilles XML i els WSDL que es poden trobar aquí: /estandards/interoperabilitat/index_documentacio/

Compartir

Diagrama general de WiFIS

Diagrama general de WiFIS