TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

← Tornar a llistat de notícies

23-12-2015

Noves correccions de la versió 2.0.1 del projecte WiFIS

Actualment a la plataforma i-SISS.Cat s’està posant en funcionament l'eina que permet el mapeig de catàlegs entre la plataforma i les diferents entitats. D'aquesta manera les entitats tindran l'opció d'informar una prestació del seu catàleg local o del catàleg de referència (o ambdòs) en la missatgeria WiFIS, i despreocupar-se de com arriba a l'altre interlocutor gràcies a que la plataforma realitza el mapeig d'aquests catàlegs quan s'interncavïen els missatges pel cas d'ús que estiguin fent servir.

Per a facilitar aquest mapeig de catàlegs, ha sigut necessari fer uns lleugers ajustos en les definicions excels dels missatges, orientats principalment a temes de cardinalitat del camp on s'informa el codi de la prestació, i les opcions possibles en els seus components.

Concretament aquestes correccions són:

  • Actualitzats els camps OBR.4 (cardinalitat i descripcions) de les definicions Excel de tots els missatges del domini de Derivacions.

Les plantilles XML no es diferencien de les que ja teniem, excepte els missatges “Derivació Notificació Resultats (ORU^R01)” i “Derivació Resposta Nova (ORG^O20)”, ja que no tenien els components C.4, C.5 i C.6 (ara ja afegits i opcionals) del camp OBR.4.

  • Actualitzats els camps SCH.7 (cardinalitat, descripcions i afegit els components C.4, C.5 i C.6) de les definicions Excel dels missatges, i actualitzades les plantilles XML amb aquests tres nous components opcionals del següents missatges:

-Cita Notificacio Programació (SIU^S12)

-Cita Notificacio No Presentació (SIU^S26^SIU_S12)

-Cita Resposta Nova (SRR^S01)

-Cita Notificacio Cancelació (SIU^S15^SIU_S12)

-Cita Notificacio Reprogramació (SIU^S13^SIU_S12)

  • Actualitzat el camp ARQ.7 (cardinalitat, descripcions i afegit els components C.4, C.5 i C.6) del missatge “Cita Petició Nova (SRM^S01)”

Actualitzada per tant la seva plantilla XML per afegir aquests tres components.

Aquestes correccions ja estan actualitzades a la documentació de l'estàndard WiFIS: /estandards/interoperabilitat/index_documentacio/

Compartir

Diagrama general de WiFIS

Diagrama general de WiFIS