TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

← Tornar a llistat de notícies

28-06-2016

Convocatòria del grup de treball del projecte WiFIS el dijous 14 de Juliol

El proper dijous dia 14 de Juliol es realitzarà la següent reunió amb el Comitè WiFIS, a l'edifici Salvany del Departament de Salut (Barcelona al C/ Roc Boronat 81-95), a la sala 5 de la primera planta a les 10:00h. La convocatòria és oberta, i per tant, pot assistir qualsevol persona interessada en el projecte WiFIS, però degut al caire tècnic de la reunió, es recomana que l'assistent tingui un perfil tècnic i certs coneixements de l'estàndard HL7 (HL V2.5 i CDA).

L'ordre del dia està pendent de confirmar, si be, com sempre, la reunió tindrà un caire tècnic on es debatrà les diferents propostes plantejades, així com l'evolució de les properes versions de la documentació de WiFIS.

Qualsevol que estigui interessat en assistir a la reunió només cal que ompli el formulari per inscriure's. També, en el mateix formulari, es poden proposar nous temes de debat (a l'apartat de comentaris) si es considera oportú.

Si és el primer cop que us inscribiu a aquest tipus de reunió i voleu saber abans en què consisteixen, no dubteu en posar-vos en contacte mitjançant el correu ofstii@ticsalut.cat. En aquest correu també ens podeu fer arribar les vostres aportacions o propostes.

Compartir