TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

← Tornar a llistat de notícies

21-11-2014

Publicat el Newsletter de novembre d'IHTSDO

International Health Terminology Standards Development Organization

L'IHTSDO (International Health Terminology Standards Development Organization), l'entitat que gestiona SNOMED CT a nivell mundial i en té la propietat, ha publicat el butlletí de notícies del mes de novembre.

La reunió que va tenir lloc el passat mes d'octubre a Amsterdam va ser un èxit tant pel que fa al nombre de participants i d'assistents (303 assistents de 31 països) com per la quantitat de noves idees i propostes que es van comentar sobre salut.

Aquest any el premi a l'excel·lència ha estat per la infermera Judith J. Warren per està considerada com la defensora del pacient i ser una excel·lent promotora d'IHTDO i de SNOMED CT per l'ús i la creació de polítiques i eines per implementar una millor qualitat i seguretat en l'atenció del pacient a un cost baix.

IHTSDO ha presentat un nou estudi per ajudar als membres actuals a construir un cas de negoci per l'adopció nacional de Snomed CT.

Finalment, IHTSDO ens presenta els nous membres dels diferents comitès de l'entitat. Podeu veure la llista al butlletí d'aquest mes.

Compartir