TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

← Tornar a llistat de notícies

24-02-2015

L'IHTSDO ha publicat una versió d'avaluació de subconjunts i un mapeig a la Classificació Internacional d'Atenció Primària.

International Health Terminology Standards Development Organization

L'IHTSDO ha publicat una versió d'avaluació dels subconjunts de Medicina Familiar i General (FP/GP) de SNOMED CT, i el mapeig a la Classificació Internacional d'Atenció Primària, versió 2 (ICPC-2).

Els subconjunts (FP/GP) de SNOMED CT i el mapeig IPC-2 van ser creats per un projecte de col·laboració entre el Comitè de Classificació Internacional WONCA (WICC) i grups d'interès especial de l'IHTSDO.

Els subconjunts i el mapeig fan més fàcil estandarditzar la informació clínica en el programari utilitzat en la medicina general i familiar. Això permet que les dades siguin reutilitzades per a d'altres propòsits com la transferència de registres de pacients d'un centre de salut a un altre i la presentació d'informes de salut pública.

Els subconjunts i el mapeig són per ser utilitzats pels venedors de programari de registre electrònic de salut (EHR), desenvolupadors de programari, investigadors i d'altres interessats en utilitzar SNOMED CT en els seus sistemes i en la recerca. Els subconjunts faciliten l'ús de SNOMED CT en els sistemes mitjançant l'agrupació de termes per a usos clínics específics. Això redueix el cost d'implementació de SNOMED CT en el programari dels sistemes.

Els subconjunts de Medicina Familiar i General (FP/GP) de SNOMED CT i la versió del mapeig ICPC-2 són versions de base candidates i estan només destinades a l'avaluació de processos, no per l'ús en sistemes reals. Els subconjunts i el mapeig estan disponibles pels països membres i titulars de llicència d'afiliats de col·laboradors de l'espai de treball de l'IHTSDO. Si us plau podeu proporcionar les vostres informacions a la següent direcció info@ihtsdo.org.

Els subconjunts i el mapeig seran publicats pel seu ús en sistemes clínics reals el 31 de març del 2015.

Compartir