TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

← Tornar a llistat de notícies

17-12-2015

L'IHTSDO publica el newsletter del darrer quadrimestre de 2015

La International Health Terminology Standards Development Organisation (IHTSDO) és una organització sense ànim de lucre, constituïda el 23 de març de 2007, i que té els drets de propietat intel·lectual de la terminologia clínica Snomed CT. La seva oficina central es troba a la Universitat de Copenhaguen (Dinamarca). 

El seu propòsit és: adquirir, posseir i administrar els drets de Snomed CT, altres normes relacionades o actius terminològics, a més de desenvolupar, mantenir, promoure i permetre l'adopció i l'ús correcte dels productes terminològics en els sistemes de salut de tot el món.

IHTSDO ha publicat el Newsletter del darrer quadrimestre del 2015. En aquest butlletí s’han presentat les decisions, votacions i novetats més destacades del Business Meeting que es va celebrar a Montevideo a finals d’octubre: Canvis en el Management Board, noves eines publicades, xifres resum de l’esdeveniment i els premis lliurats l'any 2015, entre d’altres. També s’ha destacat la renovació de l’espai “SNOMED CT in Action” i diverses iniciatives a nivell Europeu. El butlletí finalitza desitjant unes bones festes a tots els usuaris.

Compartir