TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

← Tornar a llistat de notícies

25-01-2016

Suïssa s'incorpora a l’IHTSDO com a nou Membre nacional

Un total de 28 països ja formen part d’aquesta agrupació.

IHTSDO, la organització internacional de normativa terminològica per al desenvolupament de la salut, va anunciar el passat dia 15 de gener a través d’un comunicat la nova incorporació del país suís a l’IHTSDO. Amb aquesta, ja són un total de 28 països els que formen part d’aquesta agrupació.

Suïssa ha estat treballant molt intensament en els darrers 3 anys amb SNOMED CT, coneixedors dels efectes positius que té la seva implementació per a l’entorn sanitari i l’atenció als pacients al país. Els suïssos han desenvolupat una estratègia d'implementació SNOMED CT i seguidament han donat el següent pas, la seva incorporació com a nou país membre de l’IHTSDO.

E-Salut Suisse serà l’organisme encarregat de coordinar l’adopció de l’SNOMED CT al nou país membre, i NRC permetrà l’accés gratuït i lliure a tots els usuaris suïssos, que només hauran d’obtenir una llicència amb un registre previ al següent l’enllaç

La cerimònia oficial de benvinguda a Suïssa va tenir lloc el dijous dia 21 de gener a Berna, la capital del país.

Per a obtenir més informació sobre la nova incorporació, és possible contactar amb E-Salut Suisse o a través del e-mail info@ihtsdo.org.

Compartir