TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

← Tornar a llistat de notícies

01-09-2016

RFP per LOINC - Projecte de Cooperació SNOMED CT

IHTSDO busca la col·laboració d’una organització/particular per alinear les parts que conformen els codis LOINC amb conceptes SNOMED CT, i desenvolupar nous continguts SNOMED CT, com a part de l'acord de cooperació entre l'IHTSDO i l'Institut Regenstrief (RII).

Les propostes que es presentin han d'explicar com i en quina mesura es poden acomplir els requisits definits a la secció 4 de la RFP. Es valorarà l’ús d’exemples i estudis de casos amb referències, i hi ha la llibertat de decidir quines dades són rellevants, les que no ho són i determinar-ne en conseqüència la seva resposta.

La data límit de presentació de propostes és el dia 26 setembre de 2016, que es pot realitzar a través del correu electrònic rfp(ELIMINAR)@ihtsdo.org.

La decisió es prendrà en un termini màxim de dues setmanes després de la data de venciment del termini.

Per a qualsevol consulta, és possible posar-se en contacte amb Lesley MacNeil, Cap de contingut de IHTSDO a través del següent correu: lma(ELIMINAR)@ihtsdo.org

Per més detalls sobre la convocatòria es pot consultar: http://www.ihtsdo.org/news-articles/rfp-for-loinc--snomed-ct-cooperation-project

Compartir