TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

← Tornar a llistat de notícies

09-11-2016

AMA i IHTSDO anuncien un nou acord de col•laboració per al tractament terminològic en salut

L'American Medical Association (AMA) i IHTSDO (International Health Terminology Standards Development Organisation) han anunciat recentment un acord de col·laboració per a la coordinació del disseny i desenvolupament dels seus productes de codificació i terminologia.

Amb aquest acord, les dues organitzacions esperen atendre millor les necessitats del sistema de salut per assolir una major integració entre codificacions en el suport d'anàlisi de dades d'interoperabilitat en salut.

El CEO de l'IHTSDO, Don Sweete, afirma que "Aquest nou acord es focalitzarà en projectes específics per desenvolupar productes que es puguin beneficiar de l'estructura sofisticada d'SNOMED CT i la utilitat i adopció de la CPT (AMA’s Current Procedural Terminology)."

L’IHTSDO i AMA veuen aquesta col·laboració com un pas endavant en la coordinació i integració dels seus productes de terminologia per donar forma a un millor sistema d'atenció en salut".

CPT I SNOMED CT 

Procediments Terminològics d'AMA (CPT®) és la nomenclatura mèdica més àmpliament acceptada que s'utilitza per informar sobre procediments i serveis mèdics dels programes d'assegurances de salut publicoprivats als Estats Units.

SNOMED CT® (IHTSDO) és el llenguatge global de l'assistència sanitària, un estàndard internacional que garanteix la terminologia clínica i el seu ús a través dels sistemes/serveis de salut.

Compartir