TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

← Tornar a llistat de notícies

16-05-2017

Publicat el domini d'atributs de les prestacions del Diccionari Clínic per a iSalut

El passat dilluns, dia 15 de maig de 2017, es va publicar a la web oficial de la Fundació TicSalut el domini que conté els atributs de les prestacions de radiologia, que s’han treballat amb conceptes de SNOMED CT

El domini s’ha estructurat en quatre subconjunts: el de lateralitats, el de posicions-projeccions-funcionals de radiologia, el de localitzacions anatòmiques i el de contrast radiològic. Aquests recullen els atributs necessaris per representar tota la informació relacionada amb les prestacions de radiologia, de manera que sigui possible establir un mapeig entre els catàlegs locals dels diferents centres i la SERAM 2016.

Els subconjunts d'atributs de les prestacions formen part del Diccionari Clínic per a iSalut, vocabulari comú que permet la representació del contingut dels documents clínics per a la interpretació entre diferents sistemes i en múltiples idiomes.

La documentació relativa al subconjunt, així com la relació dels membres que el composen, es pot trobar a l’àrea de descàrrega de SNOMED CT de la web de l’OFSTI. 

Compartir