TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

← Tornar a llistat de notícies

19-07-2017

SNOMED International (IHTSDO) publica un nou butlletí de notícies amb format renovat

SNOMED International (IHTSDO) ha publicat aquest mes de juliol el seu newsletter quadrimestral, amb un nou format web molt més visual.

The Concept, que és com s’anomena la pàgina que disposa d’aquesta actualització, s’estructura en diferents apartats. En primer lloc, a la capçalera, les notícies més rellevants i de més interès, sobretot d’àmbit internacional i, moltes d’elles, relacionades amb la pròpia organització. Seguidament, una secció dedicada a les actualitzacions del contingut i de les versions de SNOMED CT, que combina animacions amb moviment, promovent així el dinamisme de la mateixa web. A més, tots i cadascun dels esdeveniments internacionals que tenen lloc arreu del món i que tracten sobre temes diversos, relacionats tots ells amb el món de la interoperabilitat. Per últim, i no menys importants, totes les noves incorporacions que es duen a terme a l’equip del que disposa SNOMED International (IHTSDO). El butlletí tracta diversos temes, en general: actualment, la formació d’una nova junta directiva dins de l’entitat i l’exploració de l’ús de SNOMED CT dins l’àmbit de la genòmica són dues de les temàtiques més rellevants.

El canvi de format ha donat un aire i un estil diferent a la pàgina, proporcionant una facilitat extra per accedir als continguts de manera més ràpida i eficaç. 

Compartir