TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

← Tornar a llistat de notícies

20-11-2017

SNOMED International (IHTSDO) publica nous subconjunts d’infermeria i odontologia


Des de la web de SNOMED International (IHTSDO) s’ha comunicat el llançament en fase de producció de nous conjunts de referències dels àmbits d’odontologia i infermeria. Els arxius poden ser consultats en la versió del juliol de 2017 v1.0 en l’apartat corresponent a cada àmbit (Odontogram refset Package, Nursing Health Issues refset, Nursing Activities refset).

Aquests conjunts d’elements de referència estan en un arxius zip en Format 2 (RF2), per tal de facilitar la incorporació d’aquest conjunt d’elements i processos, i evitar així l’emmagatzemament d’informació obsoleta. No obstant, les observacions han estat separades i poden ser consultades des de Member Licensing and Distribution Service (MLDS), en cas de estar-hi afiliat, o bé online a partir d’aquí SNOMED CT refset package Release Notes - July 2017

En cas de ser membre i utilitzar el MDLS podrà consultar els arxius des de la mateixa pàgina d’accés mlds.ihtsdotools i les notes automàticament apareixeran com a nou comunicat.


La notícia completa es pot consultar al següent enllaç:SNOMED CT Nursing Activities refset package: PRODUCTION release now available.

Compartir