TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut
Inici > H2020

H2020

Jornada Infoday 2020: Oportunitat de finançament 2020

Amb motiu de l'obertura de les noves convocatòries dels Programes de treball dels Reptes Socials 1 i 6, de l'àrea de Salut i Societats Inclusives, la Fundació TIC Salut Social organitza una jornada el proper 6 de febrer, en la qual s'explicaran les temàtiques previstes per a finançar, es donaran consells pràctics per presentar una proposta guanyadora i es compartirà l'experiència d'entitats que han tingut èxit en H2020. 

Amb la presència d'experts...

Es comptarà amb la participació del National Contact Point de Salut, Sr. Juan E. Riese i la Sra. Aïda Díaz, de l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca. Així com la presència de la Sra. Daniela Gomes, CEO & Managing Partner de la consultora Octopux, amb un rati d'aprovació del 60% (2016) i el 50% (2017), que compartirà consells pràctics per redactar amb èxit una proposta H2020.

Extreu el màxim de la jornada:

Es realitzaran reunions bilaterals amb els NCPs per revisar idees de projectes prèvia sol·lcitud.

És del teu interès si...

Aquesta jornada va dirigida a empreses i entitats de recerca que tinguin previst presentar propostes europees durant el 2018-2020 en els Reptes Socials 1 i 6.

Jornada gratuïta prèvia inscripció

*Els camps són obligatoris

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, ús informem que les dades que consigneu en aquest formulari seran tractades en un Fitxer, titularitat del TicSalut de la Generalitat de Catalunya, amb la finalitat de gestionar la inscripció a l'acte sol·licitat, així com per enviar-vos, per qualsevol mitjà, inclós correu electrònic, informació sobre altres activitats o actes organitzats pel propi TicSalut o qualsevol ens del sistema sanitari català.

Així mateix, us informem que podreu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a les dades facilitades mitjançant notificació per escrit al TicSalut, amb seu (08302) Mataró, Parc Tecnocampus Mataró-Maresme Torre TCM3 Planta 6 Oficina 4, Avinguda Ernest Lluch, 32.