TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut
Inici > Innovació > CloudInnTicSalut

CloudInnTicSalut

CloudInnTicSalut és una plataforma virtual que obre portes a l’exportació de solucions tecnològiques en TIC i salut generades al nostre territori. La Fundació TicSalut posa aquesta nova eina d’internacionalització al núvol la posa a disposició de les seves  organitzacions i empreses vinculades per a que es connectin amb partners tecnològics, comparteixin coneixement i recursos, i exposin les seves ofertes i demandes de tecnologia innovadora del sector en clau de negoci.

El teu mercat d’innovació oberta. Publica ofertes i demandes tecnològiques a nivell local i global.

CloudInnTicSalut funciona gràcies a Innoget, un marketplace o punt de trobada virtual d’innovació oberta amb més de 19.000 usuaris registrats arreu del món. A partir del diàleg permanent entre TicSalut i Innoget sobre les necessitats i oportunitats detectades en el sector, la companyia Innoget ha conceptualitzat i ha posat en marxa Innoget Cloud, en la modalitat de "Software as a Service", i ho fa com una línia de desenvolupament a partir de la seva plataforma originària Innoget. Des de TicSalut, s'ha personalitzat aquesta plataforma cloud per al nostre sector amb el nom de CloudInnTicSalut.

Que ofereix CloudInnTicSalut?

  • Facilita el fet de trobar solucions a les demandes tecnològiques dels membres de TicSalut.
  • Promou la comercialització de la innovació en TIC i Salut en un mercat global.
  • Estableix un flux permanent entre demandes i ofertes a nivell local i global.
  • Permet centrar-se en el propi negoci: es divulguen i es generen noves oportunitats per a tot el sector, ja que Innoget s'encarrega del manteniment i actualització permanent de la plataforma.
Com participar-hi: CloudInnTicSalut és una plataforma d’innovació oberta que es posa a disposició de professionals, empreses o institucions relacionades amb la Fundació TicSalut. Per a participar-hi només cal registrar-se a l'enllaç CloudInnTicSalut