TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut
Inici > Innovació > Internacional > TicSalut en projectes Europeus

TicSalut en projectes Europeus

← Tornar a llistat de projectes

E-NO FALLS

European Network fOr FALL Prevention, Intervention & Security

L'objectiu principal de la xarxa temàtica E_NO_Falls és integrar i reunir coneixements, experiències i bones pràctiques adquirides a nivell europeu i internacional en l'àmbit de la prevenció de caigudes, la intervenció i la seguretat, amb l'objectiu de coordinar les activitats en curs i crear les condicions necessàries i el consens sobre els plans d'acció, normes i especificacions al respecte, en vistes a aconseguir la major replicació futura i el desplegament de solucions innovadores (amb especial èmfasi en aquelles basades en les TIC). D'aquesta manera, la xarxa temàtica serà un fòrum per a tots els interessats en la cadena de valor (per exemple, la indústria, les organitzacions d'usuaris, prestadors de serveis formals i informals de cura de gent gran, les autoritats públiques, inversors, empreses d'habitatge i assegurances a tot Europa ) per compartir coneixements, experiències, recursos i millors pràctiques per aconseguir un consens sobre els obstacles que queden per superar i arribar a establir una guia per al desplegament de futures solucions basades en les TIC

Per veure més informació visiteu: http://www.e-nofalls.eu

Data inici: 1/02/2012 - Data final: 28/02/2015

PressupostFinançamentCoordinador
998,951 €CIP-ICT-PSP-2012-6 Thematic NetworkUPC- Andreu Català (andreu.catala@upc.edu)

Innovació

La xarxa E-NO FALLS actuarà com un HUB per convertir-se en un punt únic per concentrar conclusions, referències i enllaços a tot el que s'està / s'ha fet en tots els temes relacionats amb la prevenció de caigudes, la detecció, la intervenció i la seguretat (p.ex.resultats de la investigació, recomanacions de política, la captació de mercat .. .). El portal E-NO_FALLS proporcionarà enllaços a altres xarxes, projectes i iniciatives que abordin el mateix tema i que farà més accessible obtenir una visió i recopilar informació sobre les tendències i les iniciatives futures i l'oportunitat de participar en totes les activitats de la xarxa.

Beneficis

La xarxa E-NO-FALLS es compromet amb l'acció EIP AHA en la línia A2 en la prevenció de caigudes i donarà suport activament la posada en pràctica del pla d'acció. En el mateix sentit E-NO-FALLS col·laborarà amb l'altra xarxa temàtica, PROFOUND, per assegurar les sinergies i la col·laboració mútua.
L'expectativa inicial de la xarxa és maximitzar el potencial social i econòmic de solucions basades en TIC, així com fomentar i accelerar els desplegaments més amplis per millorar la qualitat de vida i la sostenibilitat de l'atenció a la població que envelleix focalitzant en la prevenció de caigudes.

Per obtenir més informació dirigir-se a: Andreu Català, Universitat Politècnica de Catalunya
 

Entitats

El consorci E_no_Falls està integrat per 18 organitzacions que abasten la gamma de tots els interessats en prevenció i detecció de caigudes de la gent gran. Entre ells es troben les autoritats de salut, centres de salut en línia, grups de competències nacionals interessats i les organitzacions que representen a institucions d'assistència social.

 1. UNIVERSITAT POLITECNICA DE CATALUNYA
 2. ASSOCIACAO FRAUNHOFER PORTUGAL RESEARCH
 3. UNIVERSITY OF LIMERICK
 4. COOPERATIVA SOCIALE COOSS MARCHE ONLUS SOCIETA COOPERATIVA PER AZIONI
 5. STICHTING SMART HOMES
 6. NORDFORCE TECHNOLOGY AB
 7. FONDAZIONE SANTA LUCIA
 8. EMERGENCY RESPONSE LIMITED
 9. FUNDACIO TICSALUT
 10. FOUNDATION FOR RESEARCH AND TECHNOLOGY HELLAS
 11. NATIONAL UNIVERSITY OF IRELAND, GALWAY
 12. FUNDACION PRIVADA CETEMMSA
 13. SENIORNETT NORGE
 14. FUNDATIA ANA ASLAN INTERNATIONAL
 15. SIVECO ROMANIA SA
 16. CHARITE - UNIVERSITAETSMEDIZIN BERLIN
 17. STICHTING NEDERLANDS NORMALISATIE – INSTITUUT
 18. MCROBERTS BV