TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut
Inici > Innovació > Internacional > TicSalut en projectes Europeus

TicSalut en projectes Europeus

← Tornar a llistat de projectes

DECIPHER

Distributed European Community Individual Patient Healthcare Electronic Record

DECIPHER és un projecte cofinançat per la Unió Europea i inclòs dins del 7è programa marc de la Comissió Europea (FP7) que es va iniciar el febrer de 2013 i que tindrà una durada de 36 mesos.

DECIPHER suposa un gran pas endavant en els models i processos de compra pública existents. Per primera vegada, diverses administracions sanitàries europees s'associen en un consorci per definir, conjuntament amb els proveïdors tecnològics, les solucions tecnològiques segons les necessitats dels sistemes sanitaris.

Amb el projecte DECIPHER es passa d'un model de compra basat en les tecnologies disponibles al mercat a un model fonamentat en les necessitats dels sistemes sanitaris.

Data inici: 01/02/2013 - Data final: 31/01/2016

PressupostFinançamentCoordinador
4.240.859 €FP7AIAQS

Innovació

L'objectiu del projecte DECIPHER és llançar un procés de compra pública precomercial d’àmbit europeu que atregui a les millors empreses tecnològico-sanitàries perquè participin en el desenvolupament d'una solució mòbil per permetre transaccions segures per accedir a les dades sanitàries dels pacients de la Unió Europea més enllà de l'àmbit de les seves fronteres.

DECIPHER contribuirà d'aquesta manera a generar aplicacions interoperables desenvolupades sobre una plataforma europea i integrades en dispositius mòbils que permetin un accés segur a la informació sobre la prescripció de fàrmacs, les urgències sanitàries o l'examen de resultats de salut i altres informacions sanitàries.

Entitats

AGENCIA D'INFORMACIO AVALUACIO I QUALITAT EN SALUT

FUNDACIO TICSALUT

CULMINATUM INNOVATION OY LTD

TEKNOLOGIAN TUTKIMUSKESKUS VTT

ENTE PER I SERVIZI TECNICO-AMMINISTRATIVI DI AREA VASTA CENTRO

ANCITEL TOSCANA S.R.L.

CENTRAL MANCHESTER UNIVERSITY HOSPITALS NHS FOUNDATION TRUST