TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut
Inici > Innovació > Internacional > TicSalut en projectes Europeus

TicSalut en projectes Europeus

← Tornar a llistat de projectes

RTF

Regional Telemedicine Forum és una col·laboració de nou regions europees que té com a objectiu preparar unes Directrius de Bones Pràctiques i recomanacions de polítiques que abordin els desafiaments clau que impedeixen un ús més ampli de la telemedicina.

Aquest projecte estableix un Fòrum per oferir innovació a nivell regional. Malgrat els beneficis i la maduresa tècnica de les aplicacions, l'ús dels serveis de telemedicina - prestació de serveis de salut a distància - segueix sent limitada a Europa. És evident que les accions que s'han de prendre a nivell regional mitjançant el desenvolupament de recomanacions de polítiques que abordin els principals obstacles que impedeixen una major utilització de la telemedicina. Això contribueix a assegurar que les polítiques regionals de respondre millor als reptes econòmics i socials d'avui.

Data inici: 01/01/2010 - Data final: 31/12/2012

PressupostFinançamentCoordinador
1.977.831 €InterReg IVCRegió Sud de Dinamarca

Beneficis

Els resultats del projecte són les recomanacions de política, desenvolupats sobre la base de la identificació i anàlisi de les barreres i facilitadors de l'estratègia clínica, i els nivells de mercat. Això contribueix a alliberar el potencial d'una major implantació i desplegament de serveis de telemedicina a nivell regional, i per aquest mitjà a la innovació en l'atenció al pacient i l'eficiència del sistema de salut, així com el desenvolupament del mercat de les PIME regionals.

Entitats

Region of Southern Denmark

Veneto Region

Ministry of Health of the Catalan Government, TicSalut Foundation

Northern Norway Regional Health Authority

Estonian eHealth Foundation

Regional Council of Auvergne

Scottish Centre for Telehealth

County Council of Nordbotten

Malopolska Region

University Hospital of North Norway

Local Health Trust N°9 Treviso

National Health Service 24