TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut
Inici > Oficina mHealth.cat > Notícies

← Tornar a llistat de notícies

01-03-2016

Oficina mHealth.cat: Impuls d’aplicacions, iniciatives i projectes mHealth al territori

Projecte impulsat pel Departament de Salut, el Departament de Treball, d’Afers Socials i Famílies i TicSalut amb la col·laboració de Mobile World Capital Barcelona

Arrel del Pla Mestre de Mobilitat, un projecte impulsat pel Departament de Salut, el Departament de Treball, d’Afers Socials i Famílies i la Fundació TicSalut amb la col·laboració de Mobile World Capital Barcelona sorgeix l’Oficina mHealth.cat.

El projecte ha desenvolupat un marc de referència comú on encabir les estratègies en mobilitat d’aquests departaments per permetre tenir una visió completa de com la mobilitat pot influir i fer partícips als ciutadans, des de la prevenció i promoció de la salut, fins a l’atenció social en les seves diferents vessants.

L’Oficina mHealth.cat pretén aproximar el ciutadà als serveis sanitaris i socials per mitjà de tecnologies de mobilitat com són els telèfons intel·ligents, les tablets o els ordinadors portàtils i poder interactuar de manera àgil i personalitzada.

Alguns dels serveis que oferim són:

- Donar visibilitat a apps i projectes de mobilitat a través del nostre Observatori.
- Gestionem l’acreditació d’apps del portal AppSalut.
- Identifiquem models de negoci en mHealth sostenibles.
- Construïm guies i estàndards com a eines de suport en les estratègies de desenvolupament en matèria mHealth.
- Donem a conèixer tendències, iniciatives i estratègies internacionals sobre la situació de la mHealth.
- Acompanyem i assessorem en el desenvolupament de projectes de mobilitat
- Busquem recursos competitius per desenvolupar projectes de mobilitat

15 de març: Jornada mHealth.cat

El proper 15 de març se celebrarà la Jornada mHealth.cat. L’acte pretén establir un marc per avançar en el desplegament del Pla Mestre de Mobilitat de manera conjunta amb els sectors de Salut i Social de Catalunya i està adreçada a tots els directors i responsables de les entitats del sector, professionals i empreses associades. Es presentarà el Pla Mestre de Mobilitat de Catalunya, el portal App Salut i l'Oficina mHealth.cat. En els propers dies es donarà a conèixer el programa definitiu, que comptarà també amb la presència de C@tSalut La Meva Salut, l'eConsulta, el projecte europeu PIDaaS i l'experiència d'una APP que interactua amb el món social i sanitari.  

Compartir