TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut
Inici > Oficina mHealth.cat > Notícies

← Tornar a llistat de notícies

24-07-2017

Publicada una nova guia de criteris funcionals

La Oficina mHealth.cat, amb la voluntat d’ajudar als desenvolupadors d’aplicacions mòbils, ha dissenyat una guia en format infografia sobre els criteris funcionals que ha de tenir una APP en salut.

Aquesta infografia vol servir d’exemple de com les aplicacions mòbils de salut poden mostrar la informació sobre els responsables de la app, els beneficis d’utilitzar-la, així com de les guies clíniques en les que es sustenten les recomanacions de salut que donen.

Amb aquesta guia la Oficina mHealth.cat vol ajudar a crear un estàndard en el disseny d’aplicacions mòbils de salut i social. Juntament amb els criteris tecnològics per a l’obtenció del segell “App Acreditada” del Portal AppSalut, els criteris funcionals aporten a les apps un entorn segur i fiable als ciutadans que les volen utilitzar.

La guia també vol ser una ajuda a totes aquelles apps que es volen presentar al procés d’acreditació del Portal AppSalut, ja que s’exposen els criteris que, des del bloc de continguts, computen per poder superar l’acreditació favorablement.

Compartir

Infografia Criteris Funcionals

Infografia Criteris Funcionals