TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut
Inici > Oficina mHealth.cat > Notícies

← Tornar a llistat de notícies

31-07-2017

Noves incorporacions a l'Observatori d'APPS i Projectes de Mobilitat

L’observatori “mHealth” de TicSalut és l’inventari d’apps i projectes de mobilitat que es desenvolupen al sector salut i social.

Amb la voluntat d’oferir un Observatori de qualitat i actualitzat, aquest estiu estem fent petits canvis que suposaran una presentació de les apps basant-se en aspectes de qualitat i d’actualització de les dades. Per aquesta raó les apps que es presenten són apps que es poden trobar actualment als Markets. 

Continuem creixent en aplicacions fetes en el territori català, amb l’entrada de noves aplicacions com:

B-WOM: B-wom és una coach digital que guia a la dona amb exercicis, coneixement i hàbits saludables per la salut íntima i sexual de la dona.
SALUTCAT: Salutcat és la plataforma online de gestió de la salut de Mútuacat, segura i senzilla. A través dels serveis de Salutcat, es poden gestionar d’una manera senzilla i personalitzada, la salut i el benestar dels mutualistes, en qualsevol moment i des de qualsevol lloc. 
COLORS: Millora la salut emocional a  través del joc, els colors i la llum. Aquesta aplicació ajuda en el relax i en la reducció de l’ansietat a través de la llum i els colors, també ajuda a expressar les emocions. Colors va ser finalista del 1r mConnectathon de la Fundació TicSalut

I també ens fem ressò d’aplicacions com:
SINGLU10: És una eina molt útil per aquelles persones que, per motius de salut, han de seguir una dieta sense gluten.
CARDIÓGRAFO: Aplicació que mesura la freqüència cardíaca a través de la càmera de sèrie del dispositiu o un sensor dedicat per calcular el ritme cardíac.
HAPPIFY: Happify es pot incloure a les apps de benestar emocional, junt amb MoodTools-Depression Aid). Són aplicacions que donen eines per prendre el control del benestar emocional.
PSORIASISCALC: Aplicació mèdica per al suport al seguiment de la Psoriasi fent ús d'eines com el BSA, PASI, NAPSI i arbre de decisió en funció de les comorbiditats.

L’Observatori d’Apps i Projectes de Mobilitat continua creixent i convida a tots els desenvolupadors o coneixedors d’apps de salut i social que ens facin arribar informació d’apps que no estigui contemplades en aquest observatori.

Compartir