TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut
Inici > Observatori > APPs i projectes de mobilitat

APPs i projectes de mobilitat

← Tornar al llistat d'Apps/Projectes de mobilitat

SocialDiabetes

SocialDiabetes és un sistema per a l'autogestió de la Diabetis Mellitus tipus 1 i tipus 2.

SocialDiabetes és un producte sanitari CE. Directiva 93/42 / EEC que compleix amb les màximes exigències de seguretat i qualitat.

Milers de persones fan servir SocialDiabetes per gestionar la seva Diabetis Mellitus tipus 1 o 2. Amb SocialDiabetes tindràs controlada la diabetis de forma fàcil i intuïtiva. Podràs recordar que vas menjar un dia, tota la insulina vas necessitar i com estava el teu nivell de glucosa després. Podràs corregir la insulina o seguir les recomanacions de l'aplicació. Utilitza SocialDiabetes per millorar i aprendre cada dia dels teus propis hàbits i reaccions. Mai més oblidis un control, segueix els consells de l'aplicació per evitar hipoglucèmies nocturnes gràcies al seu sistema intel·ligent i personalitzat per a tu. Consulta les gràfiques per seguir la teva evolució de forma visual. Amb un llistat de gairebé 11.000 aliments amb totes les seves propietats, procedents de les bases de dades més importants del món, els EUA, UK i Espanya.

Enllaça la teva aplicació amb la nostra núvol, comparteix dietes, aprèn de la resta d'usuaris, utilitza l'experiència de milers d'usuaris per millorar o convida al teu metge perquè gestioni i faci un seguiment remot en temps real del teu diabetis, reajustament la teva insulina i carbohidrats .

Sistema Operatiu

  • iOS iOS (Ipad, Iphone)
  • Android Android (Smartphone, Tablet)
  • Browser Browser

Idiomes

Alemany, Anglès, Àrab, Castellà, Català, Francès, Italià, Portuguès, Turc

Documentació Addicional

Cost

Gratuït

Screenshots

Descàrregues

SocialDiabetes

Especialitat
Endocrinologia / Diabetis
Adreçat a
Cuidador, Infermeria, Metge, Pacient
Àrea d'interés
Associació Metges, Associació Pacients, Consultoria Salut, Dispositius mèdics/ Sensors de tecnologia, Finançament de la Salut, Hospital, Sistema de salut, m-farma, Polítiques globals i nacionals de salut pública, Serveis de salut / Proveïdor, Solucions mHealth i m-serveis, Tecnologia, interoperabilitat
Aprovada/Certificada/Reconeguda per

Producte sanitari CE. Directiva 93/42/EEC 

Dr. Ramón Gomis M.D. PhD, Dr. Fco Javier Ampudia-Blasco, Dra. Sara Artola Menéndez, Dra. Anna Novials MD, MPH, F. Xavier Pi-Sunyer MD, Dr. Fco Javier Tinahones

App desenvolupada a
Barcelona, Catalunya, Espanya
Té publicitat
No
Connectivitat a internet
Necessària
Dades de contacte
SocialDiabetes, SL