TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut
Inici > Observatori > APPs i projectes de mobilitat

APPs i projectes de mobilitat

← Tornar al llistat d'Apps/Projectes de mobilitat

MyOSA

MyOSA és una aplicació gratuïta que facilita el seguiment de la teràpia amb CPAP. Poden utilitzar-la tant professionals mèdics com persones cuidadores o pacients. Ofereix acompanyament i recursos formatius per a pacients i cuidadors, i permet als metges controlar en temps real com es desenvolupa el tractament.

Sistema Operatiu

  • iOS iOS (Ipad, Iphone)
  • Android Android (Smartphone, Tablet)

Idiomes

Castellà, Català

Cost

Gratuït

Screenshots

Descàrregues

MyOSA

Especialitat
Medicina Familiar i Comunitària, Pneumologia
Adreçat a
Cuidador, Infermeria, Metge, Pacient
Àrea d'interés
Associació Pacients, Desenvolupament de software i APP, Dispositius mèdics/ Sensors de tecnologia, Estil de vida (nutrició, fitness), Serveis de salut / Proveïdor, Solucions mHealth i m-serveis
Aprovada/Certificada/Reconeguda per

MyOSA ha estat desenvolupada conjuntament pel centre tecnològic Eurecat, l'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRB Lleida) i l'empresa OXIGEN salud.

La iniciativa ha estat liderada pel doctor Ferran Barbé, investigador de l'IRB Lleida; Felip Miralles, cap d'eHealth d'Eurecat, i Jordi Blanco, director general d'OXIGEN salud. La vessant sanitària del projecte ha anat a càrrec de les doctores Cecilia Turino, pneumòloga de l'IRB Lleida, i Ana Mayoral, pneumòloga d'OXIGEN salud. Pel que fa a la vessant tecnològica, ha estat desenvolupada per Xavier Rafael, informàtic i expert en estadística d'Eurecat; Alexander Steblin, enginyer d'Eurecat; Eloísa Vargiu, enginyera informàtica d’Eurecat; Alejandro Lopera, enginyer informàtic d’OXIGEN salud, i Ferran Peña, enginyer informàtic d'OXIGEN salud.

App desenvolupada a
Barcelona, Catalunya, Espanya
Té publicitat
---
Connectivitat a internet
Necessària
Dades de contacte
Oxigen salud, SA
900808089