TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut
Inici > Observatori > APPs i projectes de mobilitat

APPs i projectes de mobilitat

← Tornar al llistat d'Apps/Projectes de mobilitat

GenHem

Manual pràctic de genètica hematològica en format app que en 39 capítols escull tant la descripció pràctica de les tècniques utilitzades en els laboratoris de citogenètica i biologia molecular com les principals anomalies citogenètiques de les diferents patologies hematologies (OMS), i la seva implicació clínica i terapèutica.  La utilització del format app (enlloc de paper) permet l’ús d’imatges interactives, i la consulta de més informació, glossari i bibliografia sense abandonar la lectura. A més, inclou un capítol específic de tècniques, un ampli atles d’imatges i un potent buscador (per trobar qualsevol informació del manual en segons). Els continguts han estat realitzats per 103 especialistes en hematologia i genètica de més de 35 centres hospitalaris, laboratoris i instituts de recerca, coordinats pel GCECGH i el GEBM, i compten amb l’aval de la SEHH. 

Sistema Operatiu

  • iOS iOS (Ipad, Iphone)
  • Android Android (Smartphone, Tablet)

Idiomes

Castellà

Cost

Un pagament

Screenshots

Descàrregues

GenHem

Especialitat
Genètica, Hematologia, Medicina Familiar i Comunitària, Medicina interna, Oncologia, Urgències
Adreçat a
Metge
Àrea d'interés
Biotech / Lab, Consultoria Salut, Desenvolupament de software i APP, Dispositius mèdics/ Sensors de tecnologia, Educació / Formació, Hospital, Sistema de salut, Literatura científica, tècnica i mèdica, Solucions mHealth i m-serveis
Aprovada/Certificada/Reconeguda per

103 autors coordinats per 6 editors: Ana Batlle-López, Dolors Costa, Carolina Martínez-Laperche, Eduardo Anguita, Blanca Espinet e Ismael Buño.

GCECGH, GEBM, SEHH

App desenvolupada a
Espanya
Té publicitat
No
Connectivitat a internet
No necessària
Dades de contacte
Lapisoft Projects SL
981299733