TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut
Inici > Observatori > APPs i projectes de mobilitat

APPs i projectes de mobilitat

← Tornar al llistat d'Apps/Projectes de mobilitat

RCP Simulador Reanim. Neonatal

Entorn de Simulació clínica Darwin Home per RCP (Reanimació Pediàtrica cardiopulmonar).

El primer simulador de reanimació de sala de parts disponible en la seva tablet (*) per estudiar i exercir el seu coneixement quan i com vulgui. Inclou 32 casos de simulació de reanimació neonatal en sala de parts, així com guies actualitzades i protocols per a l'estudi de les tècniques de reanimació. Mitjançant aquest simulador podrà entrenar i perfeccionar el seu coneixement dels protocols de reanimació neonatal assajant el seu coneixement en els casos pràctics i revisant posteriorment les decisions clíniques que s'han pres i els seus resultats.

Aquest sistema d'aprenentatge basat en l'experiència (experiential learning) imprimeix el coneixement amb més facilitat que la lectura o les presentacions didàctiques unidireccionals. Mitjançant la reflexió analítica estructurada sobre el cas viscut (reflective learning), podrà aprendre del que s'ha fet i construir conceptes aplicables en les seves accions futures. Combina els beneficis de la simulació clínica amb la comoditat i facilitat d'ús dels dispositius mòbils.

El simulador de Reanimació Neonatal ha estat concebut i desenvolupat conjuntament per Promed-Apps i l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona

Sistema Operatiu

  • Android Android (Tablet)

Idiomes

Castellà

Cost

Un pagament

Screenshots

Descàrregues

RCP Simulador Reanim. Neonatal

Especialitat
Pediatria
Adreçat a
Metge
Àrea d'interés
---
Aprovada/Certificada/Reconeguda per

Hospital Sant Joan de Deu de Barcelona

App desenvolupada a
Barcelona, Catalunya, Espanya
Té publicitat
No
Connectivitat a internet
No necessària
Dades de contacte
Promed-Apps S.L.