TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut
Home > Observatory > Experiences in ICT and health

Experiences in ICT and health

← Back to list of experiences

ECOPIH

Current Status: Ongoing
Inici: 2010

Center developer: SAP Barcelonès Nord i Maresme
Contact Person: Xavier Alzaga (ELIMINAR)

Description

Ecopih és una eina de comunicació entre professionals sanitaris de la primària i la hospitalària que permet als professionals d’ambdós àmbits una relació basada en una comunicació més ràpida i senzilla.

Actualment hi participen professionals de la SAP Badalona-Sant Adrià, de l'Hospital Germans Trias i Pujol i de l'Hospital Municipal, ambdós de Badalona.

Per plantejar el cas només cal accedir a l'espai "CONSULTES" del grup de l'especialitat pertinent, o clicar directament en la icona de l'especialitat: L'especialista de referència respondrà el dubte en un breu espai de temps.

Aquestes consultes es fan a través de la plataforma eCatalunya.

Objectives

L’objectiu d’aquesta eina és crear una consultoria online que faci molt més ràpida la comunicació primària-hospitalària i viceversa, permeti reduir llistes d’espera i a la vegada serveixi com a mètode d’aprenentatge, ja que ha de facilitar la resolució de dubtes de tipus clínic, de qualsevol especialitat.

Aquesta eina ha de permetre augmentar l'autoformació dels professionals sanitaris, millorar la comunicació entre nivells assistencials, detectar àrees on calgui reforçar la formació i optimitzar la qualitat d'atenció als nostres pacients.

Tipus de Finançament
Own