TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut
Home > Observatory > Experiences in ICT and health

Experiences in ICT and health

← Back to list of experiences

Control post-part

Current Status: Completed
Inici: 2009

Description

Efectivitat d'una intervenció telemàtica en l'atenció post-part en relació a l'atenció habitual, respecte a la opinió, consulta i morbilitat de les dones ateses den els centres del PASSIR (Programa d'Atenció Sexual i Reproductiva), d'atenció primària de Catalunya. Seguiment i coneixement de les necessitats reals de les dones que acaben de donar a llum

Les dones que acaben de donar a llum es poden connectar via skype amb la comadrona de l'ambulatori per consultar dubtes i consells. La cobertura horaria és en horari diürn els 7 dies de la setmana. Finançament mitjançant convocatòri d'avaluació de tecnologies sanitàries.

Seguiment i coneixement de les necessitats reals de les dones que acaben de donar a llum a través de consultes virtuals.

Objectives

Efectivitat d'una intervenció telemàtica en l'atenció post-part en relació a l'atenció habitual, respecte a la opinió, consulta i morbilitat de les dones ateses en els centres del PASSIR (Programa d'Atenció Sexual i Reproductiva) d'atenció primària de Catalunya.

Tipus de Finançament
Department of Health