TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut
Home > Observatory > Experiences in ICT and health

Experiences in ICT and health

← Back to list of experiences

Universal Doctor Project

Current Status: En desplegament

Center developer: CAPs Institut Català de la Salut

Description

El programa adquirit per l'ICS incorpora traduccions sobre preguntes administratives, antecedents mèdics, simptomatologia, diagnòstic o tractament i permet la impressió del receptari dels medicaments en l'idioma del pacient. Està pensat per poder donar suport en qualsevol moment de la visita i les preguntes estan ordenades cronològicament, des del moment en què el pacient entra al centre fins que es fa el diagnòstic.


L'Universal Doctor Speaker té una gran varietat d'opcions, com una sèrie d'apartats, sempre visibles, en què es plantegen qüestions bàsiques i necessàries durant la majoria de visites com temps, quantitat, dolor, febre o medicació.

Objectives

UniversalDoctor Project treballa per facilitar la comunicació entre professionals de la salut i pacients d'orígens diferents i recorre a la tecnologia multimèdia per desenvolupar projectes que afavoreixen la comprensió intercultural. Comunicació entre els professionals de la salut i els usuaris amb poca habilitat lingüística en l'idioma dels primers.

Aquesta millora de la comunicació és possible gràcies a un programari interactiu que permet una comunicació audiovisual amb preguntes tancades i obertes.

Especialitat
Family and Community Medicine
Tipus de Finançament
Department of Health