TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut
Inicio > Observatorio > Experiencias en TIC y salud

Experiencias en TIC y salud

← Volver a listado de experiencias

Tu Pediatra Online

Estado actual: En funcionamiento
Inici: Gener 2013

Centro promotor: Online Medicus S.L
Persona de contacto: Eugenia Fernandez-Goula Pfaff (ELIMINAR)

Descripción

Com? Oferint un servei innovador a clients, empleats i pares, utilitzant les noves tecnologies, basant-se en la consulta pediàtrica online, amb l'objectiu que els pares acudeixin a les urgències pediàtriques amb els seus fills només quan sigui realment imprescindible.

Un equip de pediatres oferim un servei de consulta pediàtrica online.
Una nova forma d'entendre la pediatria: més propera, més fàcil, més còmoda, sense esperes, sense desplaçaments, amb pediatres de confiança.
Els pares i cuidadors a través del nostre portal www.tupediatraonline.com poden contractar els nostres serveis i consultar-nos els seus dubtes sobre la cura i criança dels seus fills.
Les consultes pediàtriques es reben per e-mail i responen per e-mail, xat, video trucada o telèfon de forma immediata o en un màxim de 2 hores.

El servei d'atenció pediàtrica està actiu 16 hores al dia de 8h a 24h, 365 a l'any.

Tu Pediatre Online t'ofereix:

 • Comoditat: sense desplaçaments ni esperes.
 • Tranquil·litat: la resposta àgil i pràctica. Accessibilitat a pediatres experimentats.
 • Garantia de professionalitat: es confecciona una història clínica que es recupera en cada consulta i a la qual es poden afegir documents.

Estem molt actius a les xarxes socials on pengem molts continguts actuals relacionats amb la salut infantil.

Objetivos

 • Col·laborar amb els pares i mares en la criança dels seus fills, aportant orientació i solucions als imprevists d'una forma fàcil a través del mòbil o de l'ordinador.
 • Col·laborar amb el canal assegurador posant a la seva disposició serveis amb alt valor afegit basats en Internet, que puguin ser integrats dins de les cobertures de les seves pòlisses d'assegurances de salut o de família.
 • Contribuir a reduir els costos de les empreses asseguradores, ajudant a buidar les urgències pediàtriques de clíniques i hospitals, en aquells casos en què eren evitables.
 • Ajudar a disminuir l'atenció pediàtrica en domicili, donada la dificultat que aquesta sigui realitzada per pediatres.
 • Col·laborar amb els departaments de recursos humans de les empreses, posant a la seva disposició serveis que ajudin en la conciliació de la vida laboral amb la vida familiar.
 • Oferir serveis basats en Internet, que puguin ser integrats dins dels beneficis socials que l'empresa ofereix als seus treballadors.
 • Contribuir a evitar l'absentisme laboral de les mares i pares amb fills, en aquells casos en què eren evitables, per tractar-se de consultes de salut que podien solucionar-se amb una simple consulta a un pediatre de confiança.
 • Propiciar mitjançant aquest tipus de servei una actitud de satisfacció i motivació en el treballador.
   
Tipus de Finançament
Propio

Resultado

56.000 visites/mensuals a la web

5.500 registres

Contractes amb asseguradores

Contractes amb escoles infantils

Acord amb empreses

Acord amb farmàcies

Acord amb hotels