TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut
Inicio > Observatorio > Experiencias en TIC y salud

Experiencias en TIC y salud

← Volver a listado de experiencias

Universal Doctor Project

Estado actual: En desarrollo

Centro promotor: CAPs Institut Català de la Salut

Descripción

El programa adquirit per l'ICS incorpora traduccions sobre preguntes administratives, antecedents mèdics, simptomatologia, diagnòstic o tractament i permet la impressió del receptari dels medicaments en l'idioma del pacient. Està pensat per poder donar suport en qualsevol moment de la visita i les preguntes estan ordenades cronològicament, des del moment en què el pacient entra al centre fins que es fa el diagnòstic.


L'Universal Doctor Speaker té una gran varietat d'opcions, com una sèrie d'apartats, sempre visibles, en què es plantegen qüestions bàsiques i necessàries durant la majoria de visites com temps, quantitat, dolor, febre o medicació.

Objetivos

UniversalDoctor Project treballa per facilitar la comunicació entre professionals de la salut i pacients d'orígens diferents i recorre a la tecnologia multimèdia per desenvolupar projectes que afavoreixen la comprensió intercultural. Comunicació entre els professionals de la salut i els usuaris amb poca habilitat lingüística en l'idioma dels primers.

Aquesta millora de la comunicació és possible gràcies a un programari interactiu que permet una comunicació audiovisual amb preguntes tancades i obertes.

Especialitat
Medicina Familiar y Comunitaria
Tipus de Finançament
Departamento de Salud