TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut
Inici > Observatori > Experiències en TIC i Salut

Experiències en TIC i salut

← Tornar a llistat d'experiències

Hàbits saludables. Una proposta de joc cooperatiu en web

Centre promotor: Fundació Agrupació Mútua
Persona de contacte: Ana Sesé (ELIMINAR)

Descripció

Dins la globalitat del projecte, la Fundació Pere Tarrés juga un paper, d’una banda específica pel que fa al disseny del contingut del joc i, d’una altra, transversal pel que fa a la coordinació de tots els agents implicats i assessorament al llarg del procés de difusió i avaluació.

Així, els objectius que es pretenen assolir són aquests:

  • Dissenyar i desenvolupar el contingut del joc: es tracta de conceptualitzar el joc i adaptar-lo a l’àmbit escolar.
  • Coordinar en el dia a dia tots els agents implicats (Agrupació Mútua, Departament de Salut, Departament d’Educació, Zoo i Fundació Pere Tarrés), vetllant pel compliment dels terminis acordats a l’inici del projecte.
     

Objectius

La Fundació Agrupació Mútua, es proposa desenvolupar un joc virtual amb l’objectiu de contribuir a que infants d’entre 8 i 12 anys puguin consolidar hàbits saludables dins la seva dinàmica de vida quotidiana.
Dins aquest projecte es troben implicats diversos agents: la pròpia Fundació Agrupació Mútua com a promotora del joc, els Departaments de Salut i d’Educació de la Generalitat de Catalunya, l’empresa Zoo com a expert tecnològic i Projectes Socials de la Fundació Pere Tarrés en qualitat d’experts en desenvolupament de jocs i coordinació, assessorament i seguiment de les diferents fases del projecte.
 

Tipus de projecteLínia Pla de SalutEdat de la població
TeleassistènciaUn sistema integrat més resolutiuNens
Tipus de Finançament
Departament de Salut

Centres participants: Fundació Pere Tarrés