TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut
Inici > Observatori > Experiències en TIC i Salut

Experiències en TIC i salut

← Tornar a llistat d'experiències

Lya2

Estat actual: En funcionament
Inici: 2007

Centre promotor: Lya2 Sistemas de Información SL
Persona de contacte: Jordi Vallès (ELIMINAR)

Descripció

És una plataforma digital per facilitar l'organització del treball dels departaments mèdics dels centres sanitaris. La plataforma distribueix tasques per disponibilitat i per especialització. Es posen els calendaris de les reunions i sessions clíniques, es gestionen les vacances, etc. Serveix també de magatzem de protocols. Els usuaris reben la planificació, interactuen intercanviant activitats o demanant persones que vulguin fer guàrdies o activitat extra. Automatitza la distribució d'activitats rotatòries i també serveix de sistema d'alertes i comunicació entre usuaris, facilita la consulta de protocols des de web, tablets, mòbils etc.

Objectius

Crear una eina per millorar la organització interna dels departaments mèdics dels hospitals: distribució de tasques prioritzant especialització. Obrir sistemes de comunicació entre els membres de un departament: Sessions clíniques, Protocols canvis de activitat etc.    

Tipus de projecteTipus d'intervencióLínia Pla de SalutEdat de la població
Web 2.0
Organitzativa/Processos
Atenció Especialitzada
Atenció Integral
Atenció Primària
Informació compartida, transparència i avaluacióTots

Centres participants: Hospital del Mar, Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, Badalona Serveis Assistencials, SA., Hospital Clínic i Provincial de Barcelona, Hospital de Mataró, Hospital general de la Vall d'Hebrón, Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell, Hospital Universitari Sagrat Cor, Hospital Sant Joan de Déu d'Esplugues, Hospital Dos de Maig , Hospital General de Catalunya, Hospital Mútua de Terrassa, Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi, Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

Resultat

Web
Intranet
APP

31 departaments mèdics a Catalunya
21 departaments mèdics fora de Catalunya
1 departament mèdic a Buenos Aires
3.000 profesionals que ho utilitzen diàriament