TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut
Inici > Àrea de projectes > iS3 > Com incorporar-me a la iniciativa?

Com incorporar-me a la iniciativa?

Per tal de comunicar el vostre interès per connectar-vos, us podeu adreçar-vos a la Oficina i-Salut perquè us proporcionin informació de com començar a treballar.

Des del projecte, s’organitzaran sessions de treball programades amb els organismes que hagin mostrat el seu interès per connectar-se, on revisar conjuntament les activitats i materials del kit de Benvinguda: pla de treball, mecanismes de seguiment i formació del projecte.

Una vegada entès el projecte serà la vostra tasca el acotar l’abast i definir un Cronograma conjuntament amb tots els organismes implicats en el projecte i enviar la vostra proposta a la oficina iSalut.

Les peticions seran analitzades per l’equip de projecte per tal de verificar la disponibilitat de poder iniciar les tasques d’implantació en base als vostres requeriments. En cas de que no es pogués oferir el suport sol·licitat en les dates proposades, l’equip es posarà en contacte amb el representant que hagueu informat a la sol·licitud per tal d’acordar el pla definitiu. És a partir d’aquest moment en què s’inicien les tasques de desplegament del projecte informades al kit de benvinguda.