TicSalut
Generalitat de Catalunya - Departament de Salut
Inici > Publicacions > Totes les publicacions

Nota de premsa  -  25-01-2016

Suïssa s'incorpora a l’IHTSDO com a nou Membre nacional

IHTSDO, la organització internacional de normativa terminològica per al desenvolupament de la salut, va anunciar el passat dia 15 de gener a través d’un comunicat la nova incorporació del país suís a l’IHTSDO. Amb aquesta, ja són un total de 28 països els que formen part d’aquesta agrupació.

Suïssa ha estat treballant molt intensament en els darrers 3 anys amb SNOMED CT, coneixedors dels efectes positius que té la seva implementació per a l’entorn sanitari i l’atenció als pacients al país. Els suïssos han desenvolupat una estratègia d'implementació SNOMED CT i seguidament han donat el següent pas, la seva incorporació com a nou país membre de l’IHTSDO.

E-Salut Suisse serà l’organisme encarregat de coordinar l’adopció de l’SNOMED CT al nou país membre, i NRC permetrà l’accés gratuït i lliure a tots els usuaris suïssos, que només hauran d’obtenir una llicència amb un registre previ al següent l’enllaç

La cerimònia oficial de benvinguda a Suïssa va tenir lloc el dijous dia 21 de gener a Berna, la capital del país.

Per a obtenir més informació sobre la nova incorporació, és possible contactar amb E-Salut Suisse o a través del e-mail info@ihtsdo.org.